Ik kreeg een Liebster award!

Liebster Award logo

Gisteren kreeg ik een Liebster award van Natascha van www.romancehorseblog.nl.

Een Liebster award krijg je door nominatie van een andere Blogger.  Bedankt Natascha voor deze nominatie!! Ik kreeg van haar 11 vragen om te beantwoorden en ik mag zelf vervolgens 11 vragen stellen aan negen andere beginnende Bloggers. Deze bloggers moeten allemaal minder dan 200 volgers hebben. Op deze manier krijg je wat meer bekendheid voor je blog. Erg leuk dus!

Natascha’s vragen aan mij

1. Wat doe je het aller liefst ?

Het allerliefste ga ik met vriendlief naar de duinen. Dan nemen we een picknicktas mee en ik mijn camera. We kunnen dan de hele dag heerlijk struinen, eten, zitten, lezen en fotograferen. Ik ben gek op buiten zijn. Het is al weer een tijdje geleden en het zal ook best een tijdje duren voor ik weer zo’n tripje kan ondernemen.
Snow picture of the Amsterdamse Waterleiding Duinen

Deze foto nam ik tijdens één van onze wandelingen in de Amsterdamse Waterleiding Duinen in 2010

2. Heb je een favoriet product in de kast ?

JA! Wie niet. Op het beauty gebied ben ik dol op mijn potje Lemony Flutter van Lush. Daar ben ik bijna mee vergroeid. Wat een prettig spul is dat!

3. Wat zijn je doelstellingen dit jaar?

Ik heb verschillende doelen voor dit jaar. Ik probeer dit keer wat meer realistische doelen te stellen.

* Ik wil dit jaar mijn Propedeuse Rechtswetenschappen te halen.
* Ik wil tegen het eind van het jaar zover zijn in mijn revalidatie dat ik   langer kan zitten en lopen.
* Ik wil weer gaan fotograferen.
Best haalbare doelen lijkt mij zo.

4. Welke Blog volg jij het liefst ?

Ik vind de blog PinkyPolish erg leuk om te volgen. Door haar ben ik ook op het idee gekomen om te gaan bloggen.

5. Heb je een grote liefde?

Ja, mijn vriend waar ik al bijna 13 jaar heel gelukkig mee ben

6. Heb je een dier of huisdier die nooit te vergeten is?

Ja, ik heb een knalrode borstel cavia gehad die heerlijk eigenwijs kon zijn. Hij kon de oren van je kop schreeuwen om een stukje lof. En hij kroop altijd in je nek om daar vervolgens heerlijk in slaap te vallen om vervolgens loeikwaad te worden als je hem in zijn bak terug zetten. Kortom Pluis was altijd erg aanwezig. Hij is 6 jaar geworden en heeft een operatie gehad om een kanker tumor te verwijderen en had regelmatig problemen met zijn buikje. De dierenarts vond hem heel erg leuk maar die liefde was niet wederzijds.
Picture of Pluis the guinea pig

Foto Pluis bedelend om een lekkere groene versnapering.

7. Blog je smorgens en of sávonds?

Ik blog meestal in de ochtend voordat ik ga studeren. Op de een of andere manier schrijf ik prettiger in de ochtend.

8. Heb je een vriend of vriendin die in het kopje “beste” past?

Ja, ik heb één allerbeste vriendin. Zij is er altijd voor me zelfs als ik een rothumeur heb. Zo iemand die je gewoon uit het niets opbelt om te vragen hoe het gaat, waar ik lekker sushi mee kan maken, waar ik films mee kan kijken en intussen erdoorheen kletsen, samen lezen en ook lekker winkelen.

9.Wat is het mooiste kledingstuk in de kast?

Ik heb één paar beige suede sleehakken van H&M die zo fijn zitten en eigenlijk overal bij passen.
Picture of shoes

Mijn mooie laarsjes.

10. Zou je nog wat willen veranderen aan je Blog?

Ik wil de stats natuurlijk omhoog hebben. Ik wil ook wat meer andere beauty artikelen reviewen. Nu staat er voornamelijk nagellak op en daar is natuurlijk niets mis mee. En misschien dat ik in de toekomst er een webshop aan wil hangen.

11. Winkel je in de straten of op webshops?

Ik winkel vooral bij webshops. Ik vind het heerlijk om uren rond te struinen op het net.

De negen bloggers die in nomineer

  1. http://moopolish.weebly.com/
  2. http://darkntwistynails.blogspot.nl/
  3. http://lifeofneej.blicksem.nl/
  4. http://www.mijnkleinegeheimpjes.blogspot.nl/
  5. http://bymyrthe.com/
  6. http://justbeautyaddict.blogspot.nl/
  7. http://zijvanhem.wordpress.com/
  8. http://babysaurusfashion.blogspot.nl/
  9. http://mhilariusfotografie.wordpress.com

Mijn vragen aan deze bloggers

1. Waarom ben je begonnen met bloggen?
2. Was jij vroeger een echt Penny meisje?
3. Waar kun jij echt van genieten?
4. Wat zou je heel graag willen doen maar durf je niet?
5. Wat is jouw guilty pleasure?
6. Wat is jouw allerlekkerste snack?
7. Stel, je mag de rest van je leven nog maar naar één artiest luisteren. Wie is/zijn dat?
8. Wie is jouw grote voorbeeld?
9. Waar ben je het meest trots op?
10. Hoe zou je beste vriend(in) je omschrijven?
11. Welke geur doet je denken aan je jeugd?