Kinetics Crying Lamborgini

Kinetics Crying Lamborgini bottle
Soms heb je van die lakjes waar je gewoon naar blijft kijken, en dit is er zo een.

Kinetics is een bedrijf wat nagellak en professionele gel en acryl producten van hoogwaardige kwaliteit maakt. De nagellakken kun je aanschaffen via je nagelstyliste of schoonheidspecialiste.

Ik heb geen tikfout in de naam gemaakt 😉 Het is dus niet gelinkt aan het, overigens geweldige, Italiaanse automerk.

Kleur

Crying Lamborgini is een knal roze lak met een mooie shimmer en een sand structuur. De kleur is geweldig in het zonlicht! De shimmer heeft een licht blauwe/paarse gloed en is echt geweldig mooi! Een perfecte kleur voor de zomer maanden.

Kinetics Crying Lamborgini hand holding bottle
Formule

De lak heeft een heel fijne formule. De lak is heel prettig aan te brengen. De dekking is super, ik heb slechts 1 dun laagje aangebracht. Ik raad je wel aan om een goede basecoat te gebruiken omdat de lak vrij veel pigment bevat en je anders het risico  loop dat je natuurlijke nagels verkleuren.

Kinetics Crying Lamborgini closeup nails
Finish

Crying Lamborgini droogt vrij vlot op met een gave liquid sand finish. De structuur is niet zo aanwezig als bij de OPI sand lakken maar dat maakt hem niet minder mooi.

Kinetics Crying Lamborgini macro shot

Over de sand lakken breng je geen topcoat aan want dan is het effect direct weg.
De Kinetics lakjes zijn niet in de winkel te koop. Je kunt ze wel krijgen bij je nagelstyliste en schoonheidsspecialiste. Ze kosten €6,95.

Dit artikel is gesponsord door Stefanie van So Nails Werkendam. Kijk ook eens op haar Facebook pagina.