KOH Purifying nail bath

KOH Purifying nail bath bag

Vandaag een kleine review over de Purifying Nail bath bruisballetjes van KOH.Ik heb zelf de navulverpakking. Het is een mooi zakje met een schattig strikje.

Als je het zakje opendoet komt je een heerlijke geur tegemoet die nog wel het meest doet denken aan heerlijke pepermuntjes. Een zakje bevat 25 balletjes.
Als je een balletje in een bakje warm water laat vallen dan krijg je een melkachtige vloeistof die een heerlijke kruidige geur afgeeft.
Zodra je nagels lak vrij zijn ga je zo’n 10 minuten in het badje weken. Door de essentiële oliën en de voedende extracten wordt het natuurlijke evenwicht in de nagels herstelt en krijg je gezonde en soepele nagelriemen. Door de citroenolie in het product zullen de nagels hun originele kleur terug krijgen. De vrije rand zal naar verloop van gebruik ook steeds witter worden.Ik vind het een heerlijk product. Ik merk ook echt dat mijn nagels en nagelriemen gezonder worden. Ik had geel verkleurde nagels door het gebruik van een gele lak zonder basecoat. Deze verkleuring wordt echt minder. Het is wel een echt luxe product, maar wat mij betreft zeker de goede start voor een fijne manicure. Ik gebruik het één keer per week voordat ik mijn nagels uitgebreid verzorg.Het is te koop bij de betere drogisterijen of parfumerieën of gewoon lekker makkelijk online. De prijs voor een potje is €25,50 en de navulverpakking kun je krijgen voor €16,50.