Lancôme Advanced Génifique serum

Lancôme Génifique header

Sinds ongeveer anderhalve maand gebruik ik het Lancôme Advanced Génifique serum en vandaag vertel ik je wat ik van dit product vind. Lees je mee?

Zoals je merkt is mijn blog verandert qua uitstraling. Het is een tijdje stil geweest op mijn blog door verschillende, persoonlijke redenen. Met een nieuwe uitstraling is het ook weer tijd voor een nieuw begin! Vanaf nu zul je wekelijks weer minimaal een artikel kunnen vinden.

Een tijdje geleden kreeg ik van Lancôme een prachtig pakketje met daarin het Advanced Génifique serum. Ik gebruik zowel in de ochtend als in de avond een serum tijdens mijn verzorgingsroutine en aangezien mijn geliefde Lancaster 365 serum zo goed als op was kwam Lacôme op een goed moment. Ik ben het product gaan testen en zal je vertellen wat mijn mening is.

Verpakking

Lancôme Advanced Génifique closed bottle

De verpakking van de Lancôme producten heeft altijd een vrij luxe uitstraling, ik weet dat het niets toevoegt aan het product zelf maar ik ben dol op luxe verpakkingen. Ik stal het allemaal netjes uit en vind het fijn ernaar te kijken.
Het Lancôme Advanced Génifique serum wordt geleverd in een zwart, glanzend doosje waarin het prachtige, glazen flesje verpakt zit. Het serum zit dus in een glazen flacon waarin een luxe pipetje zit verwerkt dat zich automatisch vult als je het dopje op de flacon draait.

Lancôme Advanced Génifique open bottle

Doordat het serum in een pipetje zit heb je ook minder kans op het overbrengen van bacteriën en je kunt perfect doseren.

Ingrediënten

Lancôme Advanced Génifique ingredients

aqua/water * bifida ferment lysate * glycerin * alcohol denat. * dimethicone * hydroxyethylpiperazine ethane sulfonic acid * ascorbyl glucoside * sodium hyaluronate * sodium hydroxidesodium benzoate * phenoxyethanol * adenosine * faex extract/yeast extract * PEG-20 methyl glucose sesquistearate * PEG-60 hydrogenated castor oil * salicyloyl phytosphingosine * ammonium polyacryldimethyltauramide/ammonium polyacryloyldimethyl taurate * limonene * xanthan gum * caprylyl gycol * disodium edta * octyldodecanol * citronellol * parfum/fragrance *

  • Slecht
  • Matig
  • Goed
  • Best

Het serum bestaat hoofdzakelijk uit goede ingrediënten waaronder een hoge dosering vitamine C. Vitamine C is een van de beste ingrediënten die je in huidverzorging kunt aantreffen. Door de aanwezigheid van vitamine C zorgt het serum voor vermindering van zichtbare lijntjes, een mooie glow, een egale huid en maakt het de huid ook heel rustig.

Product

Het serum heeft een semi-transparante, dunne textuur die niet heel aangenaam ruikt. Je hebt slechts twee druppeltjes nodig om je hele gezicht in te smeren, waardoor het product echt ontzettend zuinig in gebruik is. Het product laat zich heel prettig over de huid verdelen en wordt ook snel opgenomen zonder een vettig laagje op de huid achter te laten. Ik laat het serum meestal even enkele minuten intrekken alvorens ik mijn dag- of nachtcrème aanbreng.

Lancôme Advanced Génifique serum on skin

Mijn oordeel

Mijn huid is op zich niet slecht, ik verzorg mijn gezicht al vanaf mijn tienerjaren goed. Toch merkte ik na enkele weken wel een subtiel verschil. Mijn huid was wat egaler geworden en littekentjes iets minder zichtbaar.  Over het effect op droogte lijntjes kan ik niet veel zeggen, mijn vorige serum en de andere huidverzorgingsproducten doen hun werk goed want ik heb nauwelijks zichtbare lijntjes.

Ik ben zeer tevreden over het product, zelfs mijn extreem gevoelige huid doet het er goed op. Ik was wat terughoudend door de aanwezigheid van parfums maar die zijn in zulke kleine hoeveelheden aanwezig dat het eigenlijk heel goed gaat.

Het Lancôme Advanced Génifique serum is te koop bij o.a. Douglas en kost €84,67 voor 20ml.

handtekening

Dit artikel bevat producten die mij door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.
Lees mijn disclaimer.