Layla 06 Thermo Gelpolish

Layla 05 Thermo Gelpolish bottle
Vandaag laat ik je deze prachtige, koele thermo gelpolish zien.

Een paar maanden geleden maakte ik voor het eerst kennis met het Italiaanse cosmetica merk Layla. Het merk krijgt langzaam steeds meer bekendheid in Nederland en België. En terecht ook! De producten van Layla zijn zeer hoogwaardig en prettig om mee te werken.

Kleur

Een thermo lak heeft twee (of meer) kleuren die zichtbaar worden afhankelijk van de temperatuur. Deze nummer 06 heeft een prachtige off-white nude tint als hij warm is. Bij een lagere temperatuur verkleurt hij van nude naar een mooie hemelsblauwe kleur. De lak bevat geen glitters of andere shimmer en is dus erg rustig.

Layla 06 Thermo hand holding bottle
Het effect van een thermo lak is op een langere nagel het best zichtbaar. Omdat de vrije rand een stuk koeler is dan het nagelbed zal daar de “koude” kleur zichtbaar zijn waardoor er een prachtig ombre effect ontstaat op de nagel met een heel natuurlijke overloop. Bij kortere nagels is het effect vooral zichtbaar wanneer je bijvoorbeeld met warm of koud water bezig bent.

Layla 06 Thermo hot & cold comparisson

Formule

De lak is vrij dik, nu zijn gelpolishes meestal wat dikker dan reguliere nagellakken. Wat ik fijn vind aan een dikkere gelpolish is dat je in 1 laagje een mooi resultaat kan krijgen. De lak loopt niet uit dus je kunt op je gemak de rest van de nagels lakken en daarna pas uitharden in de lamp. Deze gelpolish trekt mooi glad waardoor het eind resultaat heel strak is.

De flesjes van Layla hebben erg prettige kwastjes. De haartjes zijn recht afgesneden en het kwastje is ook prettig qua breedte.

Layla 06 Thermo bottle & brush
Finish

Deze gelpolish is niet bedoeld om zonder topcoat te dragen. Op de swatches zie je de Base- & Topcoat van Layla. Deze geeft een prachtige glanzende afwerking die ook lang mooi blijft. De gelpolish blijft, afhankelijk van de conditie van de nagel en de manier van aanbrengen, tot 3 weken mooi.

Layla 06 Thermo closeup nails

De gelpolishes van Layla kosten €21,50 en zijn te koop bij Pretty Polish.

Dit artikel is mogelijk gemaakt door Djasa.nl.