Layla 09 Thermo Gelpolish

Layla 05 Thermo Gelpolish bottle

Ik heb vandaag weer eens een mooie thermo gelpolish van Layla voor je!

Ik zal even starten met een kleine introductie voor wie nog niet bekend is met gelpolishes en/of thermo lakken.

Een gelpolish is een combinatie van een nagellak en een zachte gel. De lak moet uitharden onder een UV of LED lamp en heeft een schitterende glans. Doordat het een gel is blijft de lak ook langer op de nagel dan dat het geval zou zijn bij een normale nagellak. Een gelpolish, mits goed geplaatst, kan tot drie weken netjes blijven.

Een thermo lak heeft twee of meer kleuren die zichtbaar worden afhankelijk van de temperatuur. Bij een korte nagel zal dit effect zichtbaar zijn als je bijvoorbeeld met warm of koud water werkt. Bij een langere nagel zal er een natuurlijk gradiënt effect ontstaan omdat de vrije rand altijd een stuk koeler is dan het nagelbed. Het effect is bijzonder leuk!

Kleur

Layla 09 heeft als basis een paarse kleur met een wat koele, blauwe ondertoon. Deze basis kleur is zichtbaar als de lak warm is, deze kleur zul je dus voornamelijk zien als je hem op een korte nagel draagt. Als hij afkoelt dan komt er een warme fuchsia kleur naar voren. De kleuren combinatie is heel erg mooi en het verschil tussen de kleuren is ook heel duidelijk zichtbaar.

Layla 09 Thermo hot and cold

Formule

De gelpolish heeft een wat dikkere substantie waar erg plezierig mee te werken is. Je kunt de lak rustig aanbrengen op verschillende nagels zonder dat de lak gaat uitlopen.  Op de swatches zie je één dun laagje en dat is voldoende voor een egaal dekkend geheel.
De lak reageert heel snel op de kleinste temperatuurschommelingen. Het thermo effect houdt erg lang aan, je zult dus de volle drie weken kunnen genieten van het thermo effect.

Layla 09 Thermo hand holding bottle

Finish

De glans die je op de swatches ziet is die van de Layla Base & Shiny Topcoat. Een gelpolish is niet bedoeld om zonder base- en topcoat te gebruiken (uitgezonderd de one-step systemen). Deze topcoat behoudt zijn glans tot je de lak zelf verwijderd.

Layla 09 Thermo closeup nails

Je kunt Layla 09 Thermo Gelpolish kopen bij Djasa. Een flesje kost €20,90.Om een gelpolish te kunnen gebruiken heb je een base & topcoat nodig alsook een UV/LED lamp.

Dit artikel bevat gesponsorde producten maar bevat mijn oprechte en eerlijke mening.

Bekijk hier de andere thermo gelpolishes van Layla.