Layla 11 Thermo Gelpolish

Layla 05 Thermo Gelpolish bottle
Vandaag opnieuw zo’n waanzinnig gave thermo gelpolish van Layla. Benieuwd naar de kleuren? Lees snel verder!

Je hebt het Italiaanse cosmetica merk Layla de laatste maanden al veel vaker voorbij zien komen. Het merk heeft in hun collectie veel mooie nagellakken en gelpolishes. De kwaliteit van deze producten zijn van bijzonder goede kwaliteit.

Een gelpolish is een combinatie tussen een nagellak en een gel met de voordelen van beiden. Gelpolishes zijn er in zeer veel kleuren. Ze blijven tot wel drie weken netjes op de nagel zitten, dit is wel afhankelijk van de conditie en groei snelheid van je natuurlijke nagel. Ook heeft de manier van aanbrengen effect op de houdbaarheid.

Een thermo polish is een lak die een basiskleur een en daarboven op vaak nog 1 of meerdere kleuren die zichtbaar worden naargelang de temperatuur daalt of stijgt.

Kleur

Layla 11 heeft een prachtige, diep roze kleur met een warme ondertoon als basiskleur, dit is de warme kleur. Als de lak kouder wordt komt er een mooi paarse kleur tevoorschijn, ook met een warme ondertoon. Verder zit hij bomvol met kleine holografische hex glitters.

Layla 11 Thermo Gelpolish hand holding bottle
Ik vind een thermo lak persoonlijk op een lange nagel heel erg mooi. Doordat het nagelbed warmer is dan de vrije rand ontstaat er een heel natuurlijk gradiënt effect. Bij een korte nagel zul je het verschil vooral zien wanneer je met je handen in warm of koud water komt.

Layla 11 Thermo Gelpolish hot & cold comparison

Formule

De formule van deze nummer 11 is wat een de dikke kant mede doordat hij bomvol met glitters zit maar dat is niet heel vervelend. De lak loopt niet uit waardoor je gemakkelijk meerdere nagels kunt lakken voordat je ze in de lamp uit gaat harden. De glitters in de lak laten zijn echt heel mooi verspreiden. De dekking is ook erg goed, op de swatches zie je slechts twee dunne laagjes.

Layla 11 Thermo Gelpolish closeup nails

De gelpolishes van Layla hebben een ontzettend fijn kwastje. Het is voldoende flexibel waardoor het netjes uitwaaiert over de nagel. Het is ook netjes recht afgesneden waardoor je er erg netjes mee kunt werken.

Layla 11 Thermo Gelpolish bottle and brush

Finish

De finish die je op de swatches ziet is die van de Layla Base & Shiny Topcoat. De meeste gelpolishes zijn doorgaans niet bedoeld om zonder topcoat te dragen (one step uitgezonderd). Deze topcoat heeft een waanzinnige glans die tot drie weken ook heel mooi blijft.

Layla 11 Thermo Gelpolish macro

Layla 11 Thermo Gelpolish kost €20,90 en is verkrijgbaar bij Djasa. Om een gelpolish te kunnen gebruiken heb je een base & topcoat nodig alsook een UV/LED lamp.

Dit artikel bevat gesponsorde producten maar bevat mijn oprechte en eerlijke mening.

Bekijk hier de andere thermo gelpolishes van Layla.