Layla 13 Thermo Gelpolish

Layla 15 thermo gel polish bottle
Vandaag is het weer tijd voor een mooie thermo gelpolish van Layla.  Benieuwd welke het is? Lees dan snel verder.

Layla is een Italiaans cosmetica bedrijf dat in Nederland nog relatief nieuw is. Een aantal maanden geleden maakte ik voor het eerste kennis met dit mooie merk. De nagellakken en gelpolishes zijn bijzonder goede kwaliteit en is ook zeer prettig mee te werken.

Een gelpolish is een combinatie tussen een gel en een nagellak. Als de gelpolish goed is aangebracht dan blijft het tot drie weken netjes zitten, afhankelijk van de conditie en groeisnelheid van je nagels. Bij het gebruik van een gelpolish ben je dus gegarandeerd van een prachtige manicure die weken netjes blijft.

Een thermo lak is een lak die twee of meer kleuren heeft. De kleuren worden zichtbaar naar mate de temperatuur hoger of lager wordt.

Kleur

Layla 13 heeft twee prachtige kleuren, mooi warme kleuren voor de komende herfst. De warme kleur is een oud roze/peachy kleur. Als de lak koud wordt dan krijgt hij een paars/roze kleur.

Layla 13 Thermo Gelpolish comparisson hot and cold

De kleuren hebben een beetje een jelly uitstraling. De kleuren zijn erg subtiel en de overgang tussen beide kleuren is heel natuurlijk.

Formule

Deze gelpolish is iets aan de dikke kant maar dat is niet vervelend. De viscositeit van de lak is erg goed waardoor hij niet snel uitloopt, je kunt dus op je gemak alle nagels lakken alvorens te curen in de lamp. De kwaliteit van de Layla gelpolish is erg goed, de lakken krimpen ook niet tijdens het uitharden in de lamp.

Layla 13 Thermo Gelpolish hand holding bottle

Finish

De finish die je op de foto’s ziet is die van de Layla Base & Topcoat. Gelpolishes zijn doorgaans niet bedoeld om zonder topcoat te dragen (one step lakken uitgezonderd). De Layla topcoat heeft een prachtige hoogglans finish die weken mooi blijft.

Layla 13 Thermo Gelpolish closeup nails

Deze mooie thermo gelpolish is te koop bij Djasa.nl en kost €20,90. Om een gelpolish te kunnen gebruiken heb je de Base & Topcoat nodig en een UV/LED lamp.

Dit artikel is mogelijk gemaakt door Djasa.