Layla Black as Ebony

Layla Black as Ebony bottle
Vandaag een mooie chroom finish nagellak.

Ik ben gek op alles wat glanst en daarom vind ik chroom lakken ook echt heel erg mooi. Een chroom lak is een nagellak met een spiegel finish.

Kleur

Layla Black as Ebony is een donker grijze lak, ook wel gun metal black genoemd naar de kleur die vuurwapens vaak dragen. Ik vind het zelf een geweldig gave kleur!

Layla Black as Ebony hand holding bottle
Formule

Black as Ebony is een erg dunne lak die wel heel erg prettig aan te brengen is. Ondanks dat het een zeer dunne lak is en ook een redelijk lichte kleur dekt hij toch in slechts 1 dun laagje! Tijdens het lakken lijkt het heel erg streperig te worden maar als hij droog is is dat niet meer terug te zien.
Bij dit soort chroom lakken is het vaak even zoeken naar de juiste basecoat. Bij OPI Start-to-Finish ging hij bubbelen, bij de OPI Natural basecoat ging het wel goed. Een chroom lak is niet heel vergevingsgezind wat betreft oneffenheden op de nagel. Voor het beste effect buffer je de natuurlijke nagel heel licht, of gebruik je een ridgefiller (daarna wel een base eroverheen anders pakt hij niet).

Layla Black as Ebony closeup nails
Het kwastje in de Layla flesjes is erg prettig. Hij is niet zo heel breed dus dat ik wel fijn as je een smaller nagelbed hebt. Verder is hij voldoende flexibel en mooi afgesneden waardoor je er keurig mee kunt lakken.

Layla Black as Ebony bottle with brush
Finish

Layla Black as Ebony droogt dus op met een chroom, spiegel finish die vrijwel streep-vrij is. Een topcoat bij mirror lakken is niet aan te raden, dit doet het effect direct teniet. Door het gemis aan een topcoat en het feit dat een chrome lak erg kwetsbaar is zul je hem niet voor meerdere dagen kunnen dragen.

Layla Black as Ebony comparison

Ik ben echt helemaal weg van deze Layla Black as Ebony. Het is een lak waarmee je zeker aandacht krijgt.

Layla Black as Ebony is te koop bij Djasa en kost €12,95.

Dit artikel is mogelijk gemaakt door Djasa.nl.