Layla Cosmo Lilac

Layla Cosmo Lilac Bottle

Er ging iets mis waardoor dit artikel iets later online staat. Deze prachtige lila chrome lak is wel de moeit van het wachten waard geweest.

De eerste keer dat ik kennis maakte met chrome lakken was met OPI Push & Shove, een zilveren chrome lak. Ik was direct verliefd en heb daarna diverse chrome lakken getest maar geen enkele die het effect van de OPI benaderde. Tot ik kennis maakte met de Layla Mirror Effect collectie. Acht schitterende chrome lakken in prachtige kleuren.

De Mirror Effect collectie bevat de volgende kleuren:

Kleur

Layla Cosmo Lilac is een prachtige lichte lila kleur met een zilveren shine eroverheen. Een heel zacht kleurtje, ook zeer geschikt voor de lente. Hij is net een beetje lichter dan Layla Red Hot.

Layla Cosmo Lilac Hand holding bottle

Formule

De substantie van Layla Cosmo Lilac is erg dun maar desondanks kun je er wel netjes en fijn mee werken. Je hebt maar een zeer dun laagje nodig dus kans op uitlopen is er niet. Een laagje is voldoende voor een egaal dekkend geheel. Een chrome lak laat echt álle oneffenheden in de natuurlijke nagel zien, het is dus de moeite waard om eerst je nagels goed te buffen voordat je de lak aanbrengt.

Layla Cosmo Lilac Bottle and Brush

Finish

De droogtijd is heel erg goed, nu vijf minuten kun je weer alles doen, ideaal dus als je even snel je nagels wilt lakken. Cosmo Lilac heeft een prachtige finish, het lijkt nog het meeste op geborsteld metaal. Een topcoat breng is niet aan over een chrome lak omdat die het effect toch teniet doen.

Layla Cosmo Lilac Closeup nails

Layla Cosmo Lilac bevat 10ml en kost €12,95, je koopt hem bij Pretty Polish.


Bekijk hier de andere kleuren uit de Layla Mirror Effect collectie.

Dit artikel bevat gesponsorde producten maar bevat
mijn oprechte en eerlijke mening.