Layla Maldives

Layla Maldives bottle name

Nu de zomer officieel begonnen is en het lekkere weer inmiddels ook gearriveerd is leek het me tijd voor een gelpolish die zijn naam eer aan doet. Maldives heeft de kleur van het blauwe water van de Indische Oceaan dat de prachtige eilanden omringt.

Deze kleur brengt je direct in vakantie stemming. Doordat Maldives een gelpolish is is hij ook ideaal voor op vakantie. Een gelpolish blijft, afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagels, tot wel drie weken netjes zitten. Dat is fijn als je op vakantie gaat, je hoeft niet aan je nagels te denken want die zijn en blijven keurig.

Kleur

Layla Maldives heeft een schitterende, heldere, zee blauwe kleur. De lak bevat geen glitters of metallic deeltjes waardoor hij echt doet denken aan het heldere water dat de mooie eilandjes van de Malediven omringt. De kleur is vrij subtiel en is goed te combineren met andere kleuren. Ik word helemaal blij van zo’n mooie kleur.

Layla Maldives hand holding bottle

Formule

De formule van Layla Maldives is erg prettig. Omdat het een gelpolish is is hij iets dikker dan een normale nagellak maar dat vind ik eigenlijk wel prettig. Door de iets dikkere formule heeft Maldives niet de neiging om snel uit te lopen. Je kunt dus gemakkelijk een paar nagels lakken voordat je het product in de lamp gaat uitharden. Als je de lak hebt aangebracht levelt hij mooi uit waardoor je een spiegelglad resultaat hebt.

Layla Maldives closeup nails

Het flesje van de Layla gelpolishes is erg basic, het is een mat zwart flesje met een witte opdruk. Op het dopje zit een stickertje in de kleur van de lak en daarop ook de naam. De kleur van het stickertje komt vaak niet overeen maar het geeft je wel een indicatie zodat het gemakkelijker wordt om de kleur terug te vinden in je verzameling.
Het kwastje is prima, het is een recht afgesneden kwastje dat niet al te breed is. De kwaliteit is goed en hij neemt ook voldoende product op.

Layla Maldives brush

Finish

De glans die je op de swatches ziet is die van Layla Base & Shiny Top Coat. Layla Maldives is geen one-step gelpolish dus is het nodig dat je een base- en topcoat gebruikt. Layla Base & Shiny Top Coat kun je dus als zowel een base- als een topcoat gebruiken. De glans van dit product is waanzinnig, deze glans blijft ook mooi tot je het product verwijderd.

Layla Maldives closeup nails 2

Om een gelpolish te kunnen gebruiken heb je een UV of LED lamp nodig!
Layla Maldives kost €14,95 en de Layla Base & Shiny Top Coat kost €14,90. Beiden kun je kopen bij Djasa.

Ik hoop dat je een fijne dag hebt!

– X-

Tamara

Dit artikel bevat producten die mij door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.
Lees mijn disclaimer.