Layla Red Hot

Layla Red Hot bottle

Vorige week liet ik jullie Layla Titanium Sky zien en vandaag is het tijd voor weer zo’n geweldige mirror lak.

Het Italiaanse cosmetica merk Layla heeft met de Mirror Effect collectie een verzameling prachtige chroom finish nagellakken op de markt gebracht. Deze lakken hebben stuk voor stuk een schitterende finish waarmee ze absolute eye-catchers zijn.

De Mirror Effect collectie bevat de volgende kleuren:

Kleur

Layla Red Hot is, anders dan de naam doet vermoeden, een licht roze kleur met een zilveren shine. De kleur heeft een wat koele ondertoon en door de speciale finish is hij zeker geschikt voor de feestdagen.

Layla Red Hot hand holding bottle

Formule

De formule van Layla Red Hot is erg prettig, iets dun maar er is wel erg goed mee te werken. De dekking is waanzinnig goed, op de swatches zie je slechts één dun laagje en dat is voldoende voor een volledig dekkend geheel. Chroom lakken laten álle oneffenheden in de natuurlijke nagel zien. Bij de Layla Mirror Effect lakken wordt een speciale buffervijl geleverd waarmee je je nagels optimaal kunt voorbereiden.

Layla Red Hot bottle and brush

De kwastjes van de Mirror Effect lakken zijn erg prettig. Het dopje ligt goed in de hand, de haren nemen voldoende lak op en zijn netjes recht afgesneden. Ik vind ze erg fijn in gebruik.

Finish

Layla Red Hot droogt belachelijk snel op, binnen vijf minuten is de lak droog én hard waardoor je alles weer kunt doen. De Mirror Effect lakken zijn dan ook mijn to-go lakken als ik last minute mijn nagels nog moet lakken.
Tijdens het lakken ziet Red Hot eruit als een gewone metallic lak maar hij droogt volledig streeploos op naar een matte chrome finish je brengt er geen topcoat over aan. De houdbaarheid is best goed voor een chrome finish, na een dag of 2 heb je wat lichte krasjes maar echt grote beschadigingen blijven uit.

Layla Red Hot closeup nails

Layla Red Hot bevat 10ml en kost €12,95. Hij is te koop bij Djasa.


Bekijk hier de andere kleuren uit de Layla Mirror Effect collectie.

Dit artikel bevat gesponsorde producten maar bevat
mijn oprechte en eerlijke mening.