Layla Ruby Pumps gelpolish

Layla Gelpolish bottle

Onlangs kreeg ik nieuwe gelpolishes van Layla binnen, en één viel mij direct op en wel Ruby Pumps. De échte nagellak fanaten hebben wel een idee wat voor kleur dit moet zijn. Lees snel verder om te zien of jij het goed geraden hebt.

Op mijn blog heb je het afgelopen jaar erg veel lakken van Layla voorbij zien komen, voornamelijk reguliere nagellakken maar ook wel thermo gelpolishes. Layla heeft echter ook een enorme collectie met normale gelpolishes en Ruby Pumps is daar een van.

Kleur

Layla Ruby Pumps heeft een prachtige rode kleur met daarin een mooie, fijne, rode shimmer. Hij heeft dezelfde naam als China Glaze Ruby Pumps en daar lijkt hij ook wel op, alleen de shimmer in de China Glaze lak is een stuk grover van structuur.

Layla Ruby Pumps hand holding bottle

Het is een heel mooie diep rode tint die heel klassiek oogt. Op onderstaande macro foto zie je heel goed de shimmer in de lak. Let wel, deze foto is niet kleurecht, dat zijn alle andere foto’s wél.

Layla Ruby Pumps macro

Formule

Omdat het een gelpolish is is de formule dikker dan je bij een normale nagellak gewend bent. Doordat hij wat dikker is heeft hij ook niet de neiging om uit te lopen in de nagelwallen en -riemen. Dat laatste vind ik in een gelpolish wel heel belangrijk, het product mag op geen enkele manier in contact komen met de huid als het onder lamp gaat dit veroorzaakt namelijk lifting. Layla Ruby Pumps brengt prettig aan en levelt ook netjes uit waardoor je gegarandeerd een mooie en gladde manicure hebt. Iedere gelpolish heeft last van krimpen bij het uitharden, doorgaans is kun je ervan uitgaan dat de goedkopere producten daar meer last van hebben dan de duurdere. De Layla gelpolishes hebben stuk voor stuk vrijwel geen last van krimpen. Als je de vrije rand zorgvuldig meeneemt dan zul je nergens last van hebben.

Layla Ruby Pumps closeup nails

De flesjes van de Layla gelpolishes zien er allemaal hetzelfde uit, je kunt ze uit elkaar houden door een stickertje wat bovenop het dopje zit. Het zijn vrij eenvoudige, ondoorzichtige zwarte flesjes. De kwastjes zijn prettig, ze nemen voldoende product op en je kunt er netjes mee werken.

Layla Ruby Pumps bottle and brush

Finish

Layla Ruby Pumps is geen one-step gelpolish wat wil zeggen dat je hem moet gebruiken in combinatie met een base- en topcoat. De finish die je op de swatches ziet is die van de Layla Base and Shiny Topcoat. De glans van deze topcoat blijft mooi tot het moment dat jij besluit de lak te verwijderen. Als de Layla gelpolish correct is aangebracht dan blijft hij minimaal twee weken netjes, dit is ook afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagels natuurlijk.

Layla Ruby Pumps closeup nail

Layla Ruby Pumps kost €14,95 en je koopt hij bij Djasa. De Base & Shiny Topcoat kost €14,90.

Dit artikel bevat producten die mij door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.
Lees mijn disclaimer.