Layla Titanium Sky

Layla Titanium Sky Bottle

Vandaag laat ik jullie weer een prachtige kleur zien uit de Mirror Effect collectie van Layla.

Eerder liet ik jullie al Layla Black as Ebony zien. Ik ben gek op al wat glanst en toen OPI uitkwam met Push & Shove was ik erg enthousiast. Ik heb daarna mirror effect lakken van verschillende merken geprobeerd maar geen enkele kwam in de buurt van de OPI. Tot ik kennis maakte met de Mirror Effect collectie van Layla, deze lakken zijn echt waanzinnig gaaf. Inmiddels heb ik de collectie zo goed als compleet, ik zal de swatches op mijn blog laten zien.

De Mirror Effect collectie bevat de volgende kleuren:

  • Metal Chrome
  • Cosmo Lilac
  • Pink Iron
  • Titanium Sky
  • Purple Diva
  • Red Hot
  • Metal Plum
  • Black as Ebony

Kleur

Layla Titanium Sky is een pastel blauwe kleur met een koele ondertoon. Hij heeft een zachte kleur met een ijzig tintje. Perfect voor een koude winterdag.

Layla Titanium Sky Hand Holding Bottle

Formule

De formule van Layla Titanium Sky is eigenlijk gewoon perfect. De dikte is erg prettig en de dekking is heel erg goed. Op de swatches heb ik slechts een dun laagje aangebracht en dat is voldoende voor een volledig dekkend geheel. Tijdens het lakken laat hij veel kwast streken zien maar die verdwijnen volledig als hij opgedroogd is. Een mirror lak is niet vergevingsgezind, hij benadrukt alle oneffenheden in de natuurlijke nagel. Je krijgt dan ook een speciale buffervijl bij de lakjes. Layla Titanium Sky Bottle & Brush

De Mirror Effect lakken hebben een ander flesje dan de andere collecties van Layla. Het dopje is mooi verchroomd en is iets smaller dan het flesje. Het ligt prettig in de hand en je kunt er erg netjes mee werken.

Finish

De finish van Layla Titanium Sky doet erg denken aan licht geborsteld staal. Het is een prachtig effect. De droogtijd is echt belachelijk kort, als je met de tweede hand klaar bent is de eerste volledig droog en met vijf minuten kun je alles weer doen. Het is mijn to-go last minute lak, als ik nog even snel mijn nagels moet verzorgen dan pak ik altijd een Mirror Effect lakje.

Layla Titanium Sky Closeup Nails

Deze Layla Titanium Sky is een gegarandeerde blikvanger. Een flesje bevat 10ml en kost €12,95. Hij is te koop bij Pretty Polish.


Bekijk hier de andere kleuren uit de Layla Mirror Effect collectie.

Dit artikel bevat gesponsorde producten maar bevat mijn oprechte en eerlijke mening.