Layla Ultra Violet

Layla Ultra Violet bottle

Deze prachtige paarse holografische lak is perfect voor oudejaarsavond!

Als onderdeel van de Hologram Effect collectie heeft ook Ultra Violet een behoorlijke hoeveelheid spectraflair in zich waardoor hij een stunning holografisch effect heeft.

De Hologram Effect collectie van Layla bevat de volgende kleuren:

Kleur

In neutraal licht heeft Layla Ultra Violet een mooie en subtiele paarse tint met een wat koele look. Het holografische effect in Ultra Violet is dusdanig aanwezig dat je hem ook in neutraal licht al lichtjes tevoorschijn ziet komen.

Layla Ultra Violet neutral light hand holding bottle

Zodra er direct (zon)licht op de nagel schijnt komt het holografische effect mooi naar boven, de paarse kleur wordt er ook iets donkerder van. Het effect is bij deze lak echt waanzinnig mooi.

Layla Ultra Violet hand holding bottle

Formule

De substantie van Layla Ultra Violet is vrij dun dus let op dat je niet in al te dikke laagjes gaat werken om uitlopen in de nagelriemen te voorkomen. De dekking is erg goed, op de swatches zie je twee dunne laagjes en dat is niet verkeerd.

Layla Ultra Violet closeup nails

De kwastjes van de Hologram Effect serie zijn erg prettig. Ze nemen behoorlijk wat lak op en waaieren mooi uit op de nagel.

Layla Ultra Violet bottle and brush

Finish

Layla Ultra Violet droogt erg snel op met een semi matte finish. Ik heb inmiddels dé topcoat gevonden die goed werkt met holografische lakken, de Layla Brilliant Due topcoat. Deze topcoat is echt een aanrader voor liefhebbers van holografische lakken omdat deze van nature helaas erg snel beschadigen.

Hieronder zie je een macro opname van de lak op mijn nagel.

Layla Ultra Violet macro

Layla Ultra Violet bevat 10ml en kost €12,95, je kunt hem kopen bij Pretty Polish.

Klik hier om de andere kleuren uit de Layla Hologram Effect collectie te bekijken.

Vergeet je de Aura by Swarovski Crystal Gloss winactie niet!