L’Occitane adventskalender dag 23

L'Occitane Roses et Reines Hand & Nail Cream blurred image

Nog twee dagen en dan is het eindelijk kerstmis, heerlijk! Vandaag open ik vakje 23.

Vandaag zit er een handcrème in die ruikt naar verse rozen. De crème is heel erg fijn en trekt snel in. Ik ben zelf alleen niet zo’n fan van rozen dus heb ik deze aan mijn moeder gegeven die er dol op is.

L'Occitane Roses et Reines Hand & Nail Cream

“Geef uw handen een koninklijke behandeling met de Rose 4 Reines hand & nail cream. Deze met karitéboter en vitamine E verrijkte lichte crème helpt om de handen te voeden, te verzachten en te beschermen en versterkt tegelijkertijd de nagels. De huid wordt subtiel geparfumeerd met een fluwelige bloemengeur waarin extracten van rozen uit Grasse, Bulgarije, Marokko en Turkije zijn vermengd met een uniek extract van rozen uit de Haute-Provence. Voor de collectie Rose 4 Reines wordt gebruikgemaakt van een extract dat wordt verkregen door de enfleurage van rozen, een traditioneel procedé dat de onderzoeksafdeling van L’OCCITANE opnieuw van stal heeft gehaald. De versgeplukte rozenblaadjes worden in een oliebad gelegd. De geur van de rozen trekt vervolgens in de olie en geeft de olie een fruitig aspect.”

Er zijn twee formaten verkrijgbaar van deze handcrème, een tube van 75ml kost €16 en een tube van 30ml kost €8. De mini tube bevat 10ml en kost ongeveer €2,60.

Fijne dag!handtekening