Morgan Taylor Snow Place Like Home

Morgan Taylor Snow Place Like Home bottle
Vandaag laat ik jullie een prachtig lakje zien én heb ik goed nieuws! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Morgan Taylor is Amerikaans merk dat is opgezet door Danny Haile en David Daniel. Beide hebben hun sporen ruimschoots verdiend in nagelland. Met ruim 30 jaar ervaring hebben zij professionele, salon waardige en kwalitatief hoge nagellakken ontwikkeld. De producten van Morgan Taylor zijn 3-free, dat wil zeggen dat ze geen Formaldehyde, Toluene een DBP bevatten.
Morgan Taylor is zo’n merk waar ik veel over hoorde en die ik zeker eens wilde proberen. Er was alleen een probleem, het merk was niet verkrijgbaar maar daar is sinds deze week verandering in gekomen! Het merk heeft nu ook een Nederlandse webshop! Goed nieuws dus voor de dames die graag kennis willen maken met het merk.

Ik laat je vandaag de swatches zien van Snow Place Like Home.

Kleur

Morgan Taylor Snow Place Like Home is een semi transparante lak met een parelmoer glans en een zeer fijne, zilveren shimmer. Verder bevat de lak vierkante gouden glitter als ook holografische hex glitters. De glans van de lak is waanzinnig gaaf, ik krijg hem helaas niet volledig op de foto. De lak heeft een lichte champagne kleur.

Morgan Taylor Snow Place Like Home hand holding bottle

Formule

De formule van Morgan Taylor Snow Place Like Home is voor een glitter wat aan de dunne kant, daar ben ik zelf wel blij mee want dat werkt gewoon heel erg prettig. De glitters laten zich prima verspreiden, ook de grotere glitters komen netjes mee waardoor je de lak niet deppend hoeft aan te brengen. Doordat het een glitter lak is is het handig er een neutrale kleur onder te dragen, ik heb hier een simpele off-white nude onder de lak aangebracht. Ik heb op de swatches twee dunne laagjes Snow Place Like Home aangebracht.

Morgan Taylor Snow Place Like Home closeup nails

De flesjes van Morgan Taylor hebben een mooie vorm waardoor het kwastje fijn in de hand ligt. Het kwastje heeft vrij lange haartjes die mooi recht zijn afgesneden. De haren zijn redelijk flexibel waardoor het kwastje ook mooi uitwaaiert over de nagel.

Morgan Taylor Snow Place Like Home bottle and brush

Finish

Snow Place Like Home droogt erg snel op, als je klaar bent met de eerste laag aanbrengen kun je direct door voor de tweede laag. Je kunt dus lekker doorwerken, erg prettig! Van zichzelf heeft hij al een mooie glans en ik verbaasde mij over het feit dat hij erg weinig structuur heeft ondanks dat hij toch flink wat glitter bevat. Een laagje glanzende topcoat geeft hem de perfecte finish. Als je een dikkere topcoat gebruikt heb je twee dunne laagjes nodig om hem helemaal glad te krijgen en bij een dikkere topcoat is een laagje voldoende.

Morgan Taylor Snow Place Like Home macro

Ik ben erg blij met deze mooie Morgan Taylor Snow Place Like Home, het is zo’n lak waar je maar naar blijft kijken. Hij glanst zo prachtig! Ik moet ook zeggen dat ik het fijn vind dat het merk nu eindelijk ook in Nederland te koop is.

Morgan Taylor Snow Place Like Home bevat 15ml, kost €12,95 en is te koop in de Nederlandse webshop van Morgan Taylor. Hij is ook te koop in een duo pack met New Year, New Blue, deze set kost €21,50.

Dit artikel bevat gesponsorde producten maar geeft wel mijn oprechte mening over het product weer.