BMC Mijn 5 favoriete Instagram accounts

BMC insta header

Samen met een groepje andere blog meiden hebben we besloten om iedere woensdag een artikel te schrijven over een gezamenlijk onderwerp onder de naam Blogmutsen & Co. Het eerste onderwerp gaat over je vijf favoriete Instagram accounts.

Instagram is een medium wat ik zelf heel erg vaak gebruik voor mij blog, onlangs ben ik de magische 1.000 volgers grens gepasseerd. Buiten dat ik zelf mijn foto’s deel volg ik ook heel erg veel verschillende accounts. De bedoeling is dat je vijf favorieten uitkiest en deze deelt. Dat is toch wel erg lastig hoor! Het heeft wat moeite gekost maar hier zijn mijn vijf favoriete Instagram accounts.

Anton Corbijn

BMC AntonCorbijn

Fotografie is al jaren mijn grootste hobby. Naast de foto’s die ik voor mijn blog maak heb ik ook vaak andere onderwerpen in de studio, denk hierbij aan voedsel, producten maar ook veel personen.
Een van mijn grote voorbeelden is Anton Corbijn, dé Nederlandse fotograaf. Op zijn Instagram account deelt hij een kijkje in zijn leven. Absoluut de moeite waard als je van zijn werk houdt.

Kent Gustavson

BCM KentGustavson

Kent Gustavson is een award-winning auteur, muzikant en professor. Hij deelt op zijn Instagram account de prachtigste foto’s. Deze foto’s maakt hij niet zelf, hij vernoemd de fotografen en deelt deze schitterende platen. Zijn smaak is excellent. Als je kunt genieten van mooie foto’s moet je absoluut eens een kijkje nemen op zijn Instagram account.

bazwoldartist

BMC Bazwoldartist

De eigenaar van dit Instagram account is een kunstenaar met potloden. Hij tekent levensechte portretten van voornamelijk rock artiesten. Hij heeft al diverse leden van mijn favoriete bands geportretteerd, denk aan Lemmy (helaas onlangs overleden) van Motörhead, James Hetfield en Kirk Hammett van Metallica, de Foo Fighters enz.
Ik kan echt genieten van zijn tekeningen en bij mij gaat het kriebelen om zelf weer te gaan tekenen.

Kashaya

BMC Kashaya

Kashaya is een erg leuke, Zweedse blogger. Zij schrijft over nagellak en andere beauty gerelateerde artikelen. In het dagelijks leven is zij advocaat en daarnaast is ze een fanatieke blogger. Wij hebben dus zowel zakelijk als op het gebied van bloggen heel veel raakvlakken. Een heel lieve meid die ook prachtige foto’s maakt.
Neem zeker eens een kijkje op haar Instagram account.

Bagheera Nails

BMC Bagheera

Anna is een Russische nail artist en opleider. Ze schrijft enkel in het Russisch en ik kan daar dus geen touw aan vast knopen maar haar werk is echt HEEL erg goed. Op haar Instagram account deelt ze de creaties die zij zelf of haar leerlingen gemaakt hebben. Waanzinnig!

De andere meiden uit de groep hebben voor jullie ook hun vijf favoriete Instagram accounts op een rijtje gezet.