Mijn nagellak stash

Stash open drawers

Ik heb nu al een paar keer de vraag gehad of ik een artikel wilde maken over mijn stash. Vandaag laat ik je een deel van mijn verzameling zien.

Als jong meisje was ik al gek op nagellak we zijn nu behoorlijk wat jaren verder en dat is nog niet veranderd. Voor mijn blog review ik met grote regelmaat producten die mij ter review zijn toegezonden en uiteraard koop ik zelf ook nog het nodige. Een groot deel van mijn oude lakken staat in dozen in de berging, ik kan je dus niet alles laten zien.

Ik heb alles opgeborgen in Helmer kastjes. Deze, overigens erg lelijke, kastjes koop je bij de Ikea en ze zijn ideaal om je nagellak of andere beauty spulletjes in op te bergen.

Stash skin care products UV lamp

Op mijn kastjes heb ik mijn UV lamp staan, ik gebruik hem eigenlijk alleen als ik weer eens een nagel gebroken heb om die te repareren. Daarnaast heb ik een glazen blad staan met mijn dagelijkse verzorgingsproducten. Ik ben vooral een groot van van het Lancaster 365 serum en de gezichtsolie van Gamila Secret.

Stash skin care products

Daarachter staan doosjes met swatchsticks, daarop heb ik al mijn lakken aangebracht. In het rode koffertje zit een mini freesje. Verder staat er nog een potje met gel sponsjes en een OPI special edition.

Stash drawer 1_1

Ik begin met het linker kastje en het bovenste laatje. Vooraan zie je een aantal OPI base- en topcoats staan. Daarnaast wat topcoats van diverse merken alsook een klein flesje OPI nagellak remover. Die laatste gebruik ik vaak bij nail arts, het is een ideaal klein flesje.
Het doosje daarachter zie je links Seche Restore, een fijn middel om ingedikte nagellakken te herstellen (nooit doen met een remover!). Ook een cuticle remover van Layla. Er ligt een doosje Babor ampullen, dit is zo’n fijn spul een heerlijke verwennerij voor je gezicht. De roze potjes zijn de nagellak removers van de Hema met spons. Verder liggen er een hoop vijlen en polijstblokken. Rechts zie je een zakje met KOH pareltjes waar je een nagelbadje mee kunt maken.

Stash drawer 1_2

De tweede lade bevat enkel OPI lakken, er zitten er ongeveer 74 in. Dit zijn vooral crème en metallic lakken.

Stash drawer 1_3

De derde lade bevat ook alleen OPI lakken, ook hier zo’n 74 stuks. Dit zijn vooral glitterlakken, jellies en ook wat Infinite Shine en andere specials.

Stash drawer 1_4

De vierde lade bevat een hoop China Glaze en ook wat Orly, Essie, Ciaté en Picture Polish.

Stash drawer 1_5

De vijfde lade zie je links Layla Ceremic Effect lakken, dan wat Roby lakken, Layla Mirror Effect lakken. De ronde flesjes is de complete Layla Hologram Effect collectie. En daarnaast wat Color Club collecties.

Stash drawer 1_6

De onderste lade is een mengelmoesje van verschillende merken. Hier zitten nieuwe maar ook heel oude lakken tussen.

Dan het tweede kastje.

Stash drawer 2_1

In het eerste laatje heb ik wat nail art spulletjes. Als eerst linksvoor een verzameling Sharpies. Daarachter een doosje met acrylverf. Rechts staat een bak met linksvoor penselen en dottingtools, daarachter gel sponsjes. Rechts onder wat schaartjes, spuitjes en naaldjes (voor vloeistof tussen nagel en acryl), vijltjes en dergelijke. Daarachter wat gekleurd acryl poeder. En als laatste wat fijne (cosmetica)glitters en dappendishes.

Stash drawer 2_2

In het tweede laatje heb ik vooraan een doosje met glitters, poeders, beads, steentjes enz. Dan wat stickertjes, decals enz. Daarachter een doosje met folies, lijm en wat vijlen. De tandenborstel gebruik ik om losse glitters weg te vegen overigens 😉

Stash drawer 2_3

Het derde laatje bevat spullen die ik binnengekregen heb maar nog moet reviewen. Deze spullen zijn vaak net binnen of ik ben er nog niet aan toe gekomen.

Stash drawer 2_4

In de vierde lade zitten vooral removers (met en zonder aceton), handcrèmes, desinfectie spray, acryl liquid en alcohol.

Stash drawer 2_5

In de vijfde lade staan rechts mijn gelpolishes. Achterin liggen tips, deze gebruik in enkel voor nailart want kunstnagels maken met tips vind ik dramatisch. Links zie je een rol sjablonen, veel stylisten vinden ze niet fijn maar voor mij werken ze op zich prima. Ook zie je vooraan vier potjes acryl poeder, een witte gel en een roze cover gel. Ook een potje folie gel.

Stash drawer 2_6

En in de onderste lade zie links essence lakken en rechts Catrice en Rimmel. Het budget laatje.

Dit was een groot deel van mijn stash, misschien duik ik ooit nog eens de dozen uit de berging op. Daar moet o.a. Max Factor Fantasy Fire en Clarins 230 AKA Unicorn Pee inzitten. Beiden overigens niet zo boeiend als ik van te voren verwacht had, de hype gaat mij een beetje voorbij 😉