Nailed it! 3D stickers

3D Stickers final

De tutorial van vandaag is een erg simpele die ook geschikt is voor als je totaal niet handig bent met nailart.

Dit is de eerste nail art tutorial van dit jaar. Het is een heel simpele, heeft weinig stappen maar het effect is super leuk. Ik kreeg deze gave stickers van een lieve vriendin en ik wil ze jullie niet onthouden! Neem eens een kijkje op haar website, ze maakt heel gave armbanden en hangertjes.

3D Stickers supplies

Ik heb de volgende producten gebruikt:

Stap 1

3D Stickers step 1

Breng op alle nagels een basecoat aan en als deze droog is breng je op alle nagels, behalve de ringvinger, een laagje van de chroom lak aan. In dit geval had ik aan een dun laagje voldoende.

Stap 2

3D Stickers step 2

Zoek een sticker die qua breedte goed bij je nagel past. Leg hem bij de nagelriem netjes neer en kijk of je aan de zijkanten wat moet wegknippen. Bij dit soort stickers pak ik liever een te ruime sticker zodat ik bij kan knippen dan andersom en een stuk nagel zichtbaar blijft.
Bij deze sticker is het belangrijk dat je hem netjes recht plakt in verband met de lijnen.

Stap 3

3D Stickers step 3

Duw de sticker goed aan zodat hij goed aansluit op de nagel. Vouw de bovenkant – als die te lang is – om en vijl het restant af. LET OP! als je kunstnagels hebt kun je beter het randje knippen. Met vijlen kun je je kunstnagels beschadigen.

Shopping List

 

  • OPI Natural Basecoat, Douglas – €14,95
  • Layla Black as Ebony, Djasa – €12,95
  • Sephora 3D nail stickers – ik weet niet waar deze te koop zijn helaas.
  • nagelvijl – vaak zit er een vijltje bij.

Gebruik jij ook nagel stickers? Ik vind het een leuke en snelle manier om toch iets meer dan een simpele manicure te maken.

Fijne zondag!

-X-

Tamara