Nailed it! Color Block

Nailed it! Color final
Het is weer zondag, dus tijd voor een nailart tutorial. Vandaag laat ik je zien hoe je dit leuke color block design kunt maken.

Nailed it! Color supplies

Ik heb de volgende producten gebruikt:

Stap 1

Nailed it! Color step1
Breng de witte basecoat op de nagel aan. De witte basecoat zorgt ervoor dat de felle kleuren nóg iets feller worden. Heb je geen witte basecoat dan kun je ook een gewone witte lak gebruiken, dit heeft wel iets minder effect maar werkt wel. Let wel op dat je dan wel een goede basecoat gebruikt.

Stap 2

Nailed it! Color Blocking step2
Breng wat strookjes stripingtape op de nagels aan. Je hoeft niet precies mijn patroon te volgen, gebruik je creativiteit en maak er iets moois van. Ik heb gekozen voor rechte lijnen omdat ik dat zelf beter vind passen bij het thema.

Stap 3

Nailed it! Color step3
Ik heb 6 kleuren nagellak gebruikt. Ik heb eerst met iedere kleur twee vakjes ingevuld.
De kwastjes van Orly zijn erg smal waardoor ik geen penseel heb hoeven gebruiken, als je een merk gebruikt waarbij het kwastje te breed is kun je beter even een nailart penseeltje gebruiken om de vakjes in te kleuren.

Stap 4

Nailed it! Color step9
Ga door totdat je alle vakjes ingekleurd hebt.

Stap 5

Nailed it! Color step10
Verwijder de tape en maak met een penseeltje en wat remover de huid schoon waar wat lak op terecht gekomen is.

Stap 6

Nailed it! Color final
Als alles goed droog is breng je een mooi glanzende topcoat aan. Let wel op dat de kleuren ook écht goed droog zijn anders gaan ze uitlopen en dat is zonde van je werk.

Shopping List

 

Ik mag van Bornpretty mijn bezoekers 5% korting aanbieden. Gebruik bij je bestelling de volgende coupon code: BPS5

Born Pretty Nail Art

Ik hoop dat je deze tutorial leuk vond. Ik vind het leuk als je jouw resultaat van deze tutorial deelt op mijn Facebook pagina!
Fijne zondag!

-X-
Tamara