Nailed it! French Rainbow

French Rainbow final

Het loopt de laatste dagen niet echt lekker met de blog, ik heb het ontzettend druk waardoor het soms wel even in de soep lijkt te lopen. Maar vandaag heb ik een leuke, zomerse nailart tutorial voor je! Dit design is ook aangevraagd door een lezeres. Ik vind het erg leuk dat jullie meedenken!

French Rainbow supplies

Ik heb de volgende producten gebruikt:

Stap 1

French Rainbow step 1

Breng een basecoat aan op de tips en als die droog is breng je wat van de witte lak aan op de tips. Dit hoeft niet netjes want je gaat het zo corrigeren. Zorg dat de witte lak aan de zijkanten in ieder geval tot de helft van de nagel komt. Zo kun je straks een mooi diepe smileline maken.

Stap 2

French Rainbow step 2

Breng op het sponsje drie stroken aan met de gele, oranje en roze kleuren. Dep hiermee op de tip van de nagels zodat een ombre effect ontstaat.

Stap 3

French Rainbow step 3

Doop het gelpenseel in de remover en veeg hiermee een strakke smileline in de lak. Ik hou zelf van een wat diepere smile maar dat is persoonlijke smaak.

Stap 4

French Rainbow step 4

Breng met het striper penseel wat glitters aan op de tips.

OPTIONEEL

Ik heb een mooi roze nagelbed maar als je dat niet hebt dan kun je met het penseel een roze nude tint aanbrengen op het deel onder de tip tot aan de nagelriem. Ik heb dit niet gedaan.

Stap 5

French Rainbow step 5

Doop het striperpenseel in de witte lak en breng een patroontje aan op de nagel.

Stap 6

French Rainbow step 6

Doe dit ook op de overige nagels. Als het design droog is dan breng je een mooie topcoat aan. Ik heb hier de Sally Hansen Complete Care 7-in-1 Treatment als topcoat gebruikt en die geeft een prachtige glans.

Ik hoop dat je de tutorial leuk vond. Jennifer bedankt voor het aanvragen van deze tutorial! Heb je ergens een mooi design gezien en wil je weten hoe dat gemaakt wordt? Stuur dan een berichtje en dan zal ik het voor je uitwerken in een turorial.

Ik hoop dat je een fijne dag hebt.

-X-
Tamara