Nailed it! Kingsday 2015

HHH Ring and bracelet on arm
Morgen is het zover, Koningsdag. Ik moet er nog altijd aan wennen dat het niet de 30e meer is. Vandaag laat ik je zien hoe jij je klaar kunt maken voor Koningsdag 2015!

Nailed it! Kingsday 2015 supplies
Voor deze nailart heb ik de volgende producten gebruikt:

Stap 1

Nailed it! Kingsday 2015 step 1
Breng een laagje witte basecoat aan, en als je die niet hebt een normale witte lak. Deze witte basecoat zorgt ervoor dat de kleuren feller uitkomen.

Stap 2

Nailed it! Kingsday 2015 step 2
Breng op de nagelriemen en de huid rondom de nagel een laagje peel off basecoat aan. Dit zorgt ervoor dat je straks niet zoveel schoon hoeft te maken. De ringvinger nagel hoef je niet te doen.

Stap 3

Nailed it! Kingsday 2015 step 3
Lak de ringvinger nagel egaal en dekkend oranje.

Stap 4

Nailed it! Kingsday 2015 step 4
Breng op een sponsje drie lijntjes rood, wit en blauwe lak aan. Dep het even af op een tissue en breng een schuin ombre patroon aan op de nagels. Breng zo nodig tussen door opnieuw lak aan op het sponsje.

Stap 5

Nailed it! Kingsday 2015 step 5
Verwijder nu voorzichtig de peel off basecoat van de huid. Als het goed is heb je geen schoonmaak werk, als je wel lak op de huid hebt gekregen dan kun je dat heel gemakkelijk verwijderen met een penseeltje en wat remover.

Stap 6

Nailed it! Kingsday 2015 step 6
Breng een laagje topcoat aan op de nagel en maak met de nail caviar een kroontje. Plaats bovenop het kroontje een blauw steentje.

Stap 7

Nailed it! Kingsday 2015 supplies2
Breng een laagje oranje glitter lak aan over het ombre design. Laat het goed drogen en breng daarna een mooie topcoat aan. Met de topcoat seal je de caviar zodat die de hele dag goed blijven zitten.

Je nail art design is nu klaar. Breng nog wat leuke accessoires aan om het geheel af te maken. Ik heb gekozen voor een leuke ring en armbandje van HupHollandHip.

HHH Ring and bracelet on arm

HHH ring and braceletHHH bracelet
Shopping Lijstje

 

 • OPI Put a Coat On basecoat is te koop bij een OPI Dealers bij jou in de buurt.
 • Rimmel Tangerine Tent is te koop bij o.a. Kruidvat.
 • OPI Coca-Cola Red was een limited edition en is niet meer te koop.
  Een goed alternatief is OPI Big Apple Red, te koop bij Douglas.
 • OPI Alpine Snow is te koop bij Douglas.
 • China Glaze DJ Blue My Mind te koop bij Pretty Polish.
 • OPI Orange You Fantastic was een limited edition en is niet meer te koop.
  Als alternatief kun je iedere willekeurige oranje glitterlak gebruiken.
 • Sally Hansen Insta-Dri topcoat is te koop bij o.a. IciParisXL.
 • OPI Glitter Off basecoat is te koop bij Douglas.
 • rood, wit en blauwe nail caviar is te koop bij Bornpretty.
 • blauwe steentjes zijn te koop bij Bornpretty.
 • sponsjes kun je kopen bij de supermarkt.
 • De ring koop je bij HupHollandHip.nl
 • De leren armband koop je bij HupHollandHip.nl

Ik mag van Bornpretty mijn bezoekers 5% korting aanbieden. Gebruik bij je bestelling de volgende coupon code: BPS5

Born Pretty Nail Art

Ik wens jullie morgen een fijne Koningsdag!

8 gedachten over “Nailed it! Kingsday 2015

 1. Heel gaaf. Gebruik jij nou OPI Glitter Off basecoat voor je huid rondom je nagels om het nagellak eraf te halen? Dat is toch een basecoat.
  Of begrijp ik het verkeerd :p

  Groetjes Gwen

  • Hoi Gwen,

   OPI Glitter Off is een peel off basecoat inderdaad. Als je hem onder je nagellak gebruikt dan kun je de lak gemakkelijk van de nagel pellen. Echter kun je deze basecoat ook heel goed gebruiken als je gaat stempelen, ombre maakt met een sponsje of water marble designs maakt. Je brengt de basecoat dan op de nagelriemen en de huid rondom de nagel aan dit laat je drogen en dan maak je je nailart design. Als je design klaar is pel je de basecoat van de nagelriemen en huid en heb je bijna geen lak op de huid. Dit is a. heel fijn omdat je niet meer hoeft schoon te maken en b. is het beter voor je nagelriemen omdat een remover altijd uitdrogend werkt.

   Je kunt de basecoat dus op 2 manieren gebruiken. De peel off basecoat is in feite met water aangelengde knutsellijm. Je zou dit ook zelf kunnen maken door 1/3 water aan 2/3 lijm toe te voegen. Let wel op dat je de witte kinder knutsel lijm gebruikt.

  • Graag gedaan! Ik denk dat je deze methode wel fijn vind. Het knoeien zal steeds minder worden naarmate je meer oefent.

 2. De OPI Orange You Fantastic had ik gevonden in de winkel een paar weken geleden en droeg ik op Koningsdag hier in Vancouver. Erg mooi, maar die glitters zijn lastig te verwijderen. Heb je daar nog een tip voor?

  Ik heb mijn flesje trouwens weggegeven aan een van de vrijwilligende facepaint meisjes, die er superblij mee was. Ik wist niet dat het een limited edition was, extra leuk (als zij het wel weet). 🙂

  Goede tip van over de peel off base coat.

  • Hi Sandra!

   Glitters zijn een ramp om te verwijderen inderdaad. De gemakkelijkste oplossing is een peel off basecoat, je kunt dan de lak van de nagel afpellen zonder schade. Als je die niet hebt kun je een wattenschijfje met wat remover op de nagel leggen en even omwikkelen met wat aluminium folie. Als je dat een kwartiertje laat zitten kun je de lak er zonder moeite vanaf vegen.

   Ik denk dat het meisje wel blij is met haar lakje. Orange you komt uit de Coca-Cola collectie van vorige zomer. Het was een beperkte oplage die nu nog maar moeilijk te verkrijgen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge