Nailed it! Leatherlook

Nailed it! Leatherlook final
Ik kreeg vorige week een prachtig nieuw hoesje voor mijn telefoon en besloot een bijpassende nailart te maken. Hoe ik dit design gemaakt heb laat ik je hier onder in gemakkelijk te volgen stappen zien. Lees dus snel verder!

Nailed it! Leatherlook supplies
Voor dit design heb ik de volgende producten gebruikt:

Stap 1

Nailed it! Leatherlook step1
Als de basecoat droog is lak je je nagels egaal met de basiskleur, in dit geval China Glaze Don’t Honk Your Thorn. Laat dit goed drogen.

Stap 2

Nailed it! Leatherlook step2
Als de kleur goed droog is breng je strookjes stripingtape aan. Op de pink breng je drie L-vormige patroontjes aan en op de middel- en ringvinger een ruitjes patroon. Druk de tape goed aan zodat er geen lak tussendoor kan lopen.

Stap 3

Nailed it! Leatherlook step3
Lak twee laagjes over de tape heen. Breng als laatste een dun laagje van de transparante glitter lak aan.

Stap 4

Nailed it! Leatherlook step4
Verwijder de tape als de lak nog nat is. Doe dit wel voorzichtig zodat je het patroon niet stuk trekt.

Stap 5

Nailed it! Leatherlook step5
Als de kleur goed droog is breng je een héél dun laagje van de matte topcoat aan. Dit laagje moet heel erg dun zijn omdat je anders het 3D effect verliest was je net gecreëerd hebt.

Shopping List

 

  • OPI Natural Basecoat, Douglas – €14,95
  • China Glaze Don’t Honk Your Thorn, PrettyPolish – €5,95
  • Sally Hansen Misty Rose, Amazon – $6.40
  • OPI Matte Topcoat, Douglas – €14,95
  • schaartje, Born Pretty, $2.71
  • stripingtape, Born Pretty, $0.99 voor 3 rolletjes
  • penseeltje, Born Pretty, $5.92 voor een set van 4 penselen

Hoesje

Het prachtige hoesje waarop ik deze nail art gebaseerd heb is van het merk BYBI en kost €59,95. Het is een erg prettig hoesje in gebruik. Ik heb een iPhone 6 en die is best kwetsbaar en ik ben altijd erg zuinig op mijn spullen, in dit hoesje is hij goed beschermd. Het is een flipcover die wordt gesloten met een magneet sluiting. Handig ook dat er aan de voorzijde een uitsparing zit voor de speaker zodat je ook kunt bellen als het hoesje gesloten is. Aan de achterzijde zit ook een uitsparing voor de camera en flitser.

Nailed it! Leatherlook product_01

Wat ik zelf ideaal vind is dat aan de binnenzijde van het hoesje ook vakjes zitten om pasjes in op te bergen. Handig als je even geen portemonnee bij je kunt dragen. Het hoesje is gemaakt van een hoge kwaliteit leer en heeft een prachtig patroon. De hoesjes van BYBI zijn geschikt voor zowel de iPhone 6 als de iPhone 6s en is er ook voor de plus varianten van de toestellen.

Nailed it! Leatherlook product_02
Ik ben er erg blij mee. Wil jij ook zo´n prachtig hoesje? Neem dan snel een kijkje op de website van GSMpunt. Bij hun kun je het hoesje kopen dat ik ook heb maar ze hebben daarnaast nog zoveel prachtige hoesjes.
Ik heb dit hoesje zelf nu ruim een week in gebruik en ben er eigenlijk wel tevreden over. Hij beschermd mijn, toch wel erg kostbare, telefoon en is daarnaast ook nog eens heel erg mooi om te zien.

Dit artikel bevat gesponsorde producten maar bevat mijn oprechte en eerlijke mening.