Nailed it! Ombre Striping

Nailed it! Ombre Striping final
Het is weer zondag dus is het weer tijd voor een nail art tutorial!

Nailed it! Ombre Striping supplies

Ik heb de volgende producten gebruikt:

Stap 1

Nailed it! Ombre Striping step1
Start je manicure altijd met een goede basecoat. Na de basecoat breng je een laagje zilveren nagellak aan en laat dit drogen.

Stap 2

Nailed it! Ombre Striping step2
Breng op de nagelriemen en huid rondom de nagels een laagje peel off basecoat aan. Dit zorgt ervoor dat je straks niet zo veel hoeft schoon te maken na het sponzen. Laat dit goed drogen, als de peel off base droog is is hij volledig doorzichtig. Als je OPI Turquoise Aesthetic gebruikt let dan op dat je echt de gehele nagelriem bedekt met de peel off base want de kleur trekt direct in de huid en nagels en je krijgt het daarna zo goed als onmogelijk schoon.

Stap 3

Nailed it! Ombre Striping step3
Beng op het sponsje een laagje van de roze en blauw kleur aan.

Stap 4

Nailed it! Ombre Striping step4
Dep het sponsje nu op de nagels zodat een ombre effect ontstaat. Ik kan met de OPI Color Paints drie nagels doen en hoef daarna pas opnieuw de lak op het sponsje aan te brengen. Dep niet te vaak op hetzelfde plekje want dan heb je kans dat je de nog natte lak oppakt met het sponsje. Als je nog een laagje wilt wacht dan tot het eerste laagje droog is.

Stap 5

Nailed it! Ombre Striping step5
Als je tevreden bent haal je de peel off base van de huid af. Ik had blijkbaar de peel off base niet goed aangebracht en de blauwe kleur is in mijn nagelriemen en huid getrokken, zeker bij de pink zie je het. Ik heb de foto’s bijna een week geleden gemaakt en ik heb nog zeker 4 dagen met smurf blauwe vingers gelopen.

Stap 6

Nailed it! Ombre Striping step6
Als de kleur goed droog is breng je op iedere nagel twee strookjes striping tape aan zodat er in het midden een baan ontstaat.

Stap 7

Nailed it! Ombre Striping step7
Breng een witte nagellak aan op de ruimten naast de baan. Doe dit voorzichtig zodat er geen lak naast de striping tape terecht komt.

Stap 8

Nailed it! Ombre Striping step8
Als de witte lak goed dekkend is verwijder je de striping tape. De lak die op de huid terecht gekomen is haal je weg met een penseeltje en wat nagellak remover.

Stap 9

Nailed it! Ombre Striping step9
Als de witte lak droog is breng je een mooi glanzende topcoat aan.

Shopping List

Ik mag van Bornpretty mijn bezoekers 5% korting aanbieden. Gebruik bij je bestelling de volgende coupon code: BPS5

Born Pretty Nail Art

Ik hoop dat je deze tutorial leuk vond!

Fijne zondag!

-X-
Tamara