Nailfinity is 1 jaar!!

1-jaar-header

Vandaag exact een jaar geleden ben ik begonnen met nailfinity! Vandaag een overzichtje van het afgelopen jaar.

Een jaar geleden had ik een hoop nieuwe lakjes gekocht en wilde de kleuren delen met vriendinnen. Zo ontstond mijn idee om er een blog van te maken, om mijn nieuwe aanwinsten met mijn vriendinnen te delen. Zo heb ik een gratis blog, nailfinity.weebly.com aangemaakt.
De blog bleek best te lopen, in maart besloot ik om de blog over te zetten naar nailfinity.com.
De statistieken wezen uit dat de blog aan het groeien was. De eerste mijlpaal was de eerste 25 unieke bezoekers! 25 mensen hadden mijn blog bezocht! Nu een jaar verder blijft de blog groeien, het record is 1078 unieke bezoekers op 1 dag! Bijna 100.000 unieke bezoekers sinds de overstap naar de .com! Ongelooflijk! Hier ben ik jullie allemaal ontzettend dankbaar voor! Zonder jullie, geen blog. Thanks meiden!!

Ik zal in dit artikel terugblikken op mijn jaar, ik laat mijn mooiste aanwinsten zien, totale miskopen en andere leuke dingen.

Mijn top 3 basis producten

basis_01

Mijn drie favoriete basis producten van afgelopen jaar waren toch wel

1. OPI Glitter Off Basecoat

Nailfinity 1 year opi glitter off bottle

Glitterlakken, die vallen in de categorie “love to hate”. Ik ben gek op glitters maar het verwijderen is een ramp. Minutenlang, in aceton geweekte, wattenschijfjes op je nagels. De glitter is weg maar je nagel en huid zijn wit uitgeslagen. OPI had daar dit jaar een goede oplossing voor!

Nailfinity 1 year hand holding glitter off bottleNailfinity 1 year closeup peeled off nailpolishNailfinity 1 year close up natural nails

2. Sally Hansen Insta-Dri Topcoat

Sally Hansen Insta-Dri bottle

Als je veel met nagellak bezig bent herken je het vast wel, je hebt net je nagels gelakt met veel zorg en op dat moment moet je naar het toilet en daar maak je een pracht van een kras/deuk in je net aangebrachte manicure. Daar liep ik dus best vaak tegenaan. Sally Hansen had voor mij dé oplossing.

OPI Can't aFjörd Not To closeup nailsOPI Do You Have This Color in Stock-holm? closeup nails

3. OPI Matte Topcoat

Nailfinity 1 year opi matte

De trend is alweer voorbij maar ik ga er stug mee door, de matte topcoat. Ik smeer die werkelijk overal overheen.

OPI Don't Mess With OPI matte close-up shot of nailsOPI Peace & Love & OPI close-up nails with matte topcoat

Mijn top 3 verzorgingsartikelen

Mooie nagels zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend, ook voor mij niet. Ik moet mijn nagels echt goed bijhouden wil ik ze lang kunnen dragen.
Afgelopen jaar heb ik drie producten ontdekt welke mijn nagels écht heel goed geholpen hebben.

Nailfinity 1 year nailcare products

1. Lush Lemony Flutter

Lush Lemony Flutter closed

Deze nagelriemcrème is mijn favoriet. Het is een boterachtig geel goedje wat echt onwijs lekker ruikt. Zodra je het potje open draait komt je een sterke citroen geur tegemoet, je moet ervan houden maar ik vind het heerlijk.
Deze crème hydrateerd je nagelriemen erg goed waardoor ze soepel blijven en makkelijk terug te duwen zijn. Nadeel is wel dat het een vrij vettig goedje is.

Lush Lemony Flutter open containerNailfinity 1 year Lush Lemony Flutter open

2. OPI Nail Envy

Nailfinity 1 year OPI Nail Envy in box

Ik heb van tijd tot tijd last van heel broze nagels, ze breken al af als je ernaar kijkt. Op aanraden van OPI zelf heb ik OPI Nail Envy Dry & Brittle gebruikt als kuurtje. Hier knappen mijn nagels echt enorm van op.
Om het goed te onderhouden gebruik ik eens in de maand een kuurtje OPI Nail Envy Maintenance, deze verzorgd de nagels en zorgt dat ze mooi en sterk blijven.

Nailfinity 1 year OPI Nail Envy outside of boxNailfinity 1 year hand holding nail envy bottle

3. Sally Hansen Cuticle Massage Cream

Nailfinity 1 year Sally Hansen Cuticle Cream closed

Het verzorgen van je nagelriemen is heel belangrijk. Deze crème is wat dikker en droger dan de Lemony Flutter van Lush. Eens in de zoveel tijd krijg ik een lading nieuwe lakken binnen en die ga ik in een aantal dagen op de foto zetten. Mijn nagels hebben op die dagen best wat te verduren. Ik gebruik deze crème van Sally Hansen tussen het lakken door. Hij is niet vet en trekt heel snel in waardoor ik direct door kan gaan met lakken.
Ook handig als je snel weg moet en geen tijd hebt om een vettere crème in te laten trekken.

Nailfinity 1 year Sally Hansen cuticle cream openSally Hansen Cuticle Massage Cream hand holding container

Oh hell no!

Naast alle gave lakken die ik dit jaar binnenkreeg zaten er ook een aantal bij waarbij mijn eerste gedachte was “Oh hell no!”

1. OPI I’m Never Amberrassed

OPI I'm Never Amberrassed bottle

Deze komt uit de sheer tints collectie. Een serie van 4 jelly lakken waarmee je gave ombre effecten kunt bereiken.
De formule van deze lakken is dramatisch. Het is zo dik als een bouw gel, om de droogtijd te meten heb je geen stopwatch nodig maar een kalender.
Als je een ombre effect met deze gele lak opbouwt heb je een vrij dikke plak op je nagel en men zou zomaar kunnen denken dat je een verstokte roker bent. De enige die hem, tot nu toe, prachtig vind is mijn lieve 4 jarige buurmeisje :-D.

OPI I'm Never Amberrassed closeup nailsOPI I'm Never Amberrassed side view nail

2. Catrice Call Me Princess

Catrice Call Me Princess bottle

In het flesje ziet deze er echt heel leuk uit, tot je hem op de nagel smeert… De eerste keer dat ik hem droeg was voor de swatches en in studiolicht is hij best te doen. Ja, tot ik buiten kwam en het daglicht mijn mooie roze/gouden liquid sand omtoverde tot een Zwarte Markt goudkraam. Whoops, die is dus achterin de lade beland.

Catrice Call Me Princess closeup nailsCatrice Call Me Princess macro

3. W7 Rave UV

W7 Rave bottle

Ik zag de UV lakjes in een winkel in het schap staan en aangezien ik wel van aparte dingen houd heb ik er 4 meegenomen. Het effect is best grappig maar daar ik niet de hele dag in UV licht zit moet ik het doen met de kleur bij daglicht en laat die nou echt vreselijk zijn. Een heel lichte lila kleur die heel snel verkleurd op de nagel. Jammer.

W7 Rave hand holding bottle in UV lightW7 Rave hand holding bottle

This years best

Uiteraard waren er ook hoogtepunten dit afgelopen jaar! Het te pakken krijgen van China Glaze 2NITE was er één.
Ook kreeg ik OPI Push & Shove binnen, een lak met een bijna spiegelende chroom finish. Erg mooi!
En als klap op de vuurpijl kreeg ik voor kerst van mijn vriend de OPI Mariah Pure 18k topcoat!

Nailfinity 1 year best bottles

1. OPI Mariah Pure 18K

OPI Mariah Pure 18K bottle and box

Dit is een 18 karaats wit gouden topcoat die uit de kerstcollectie van 2013 komt. Hij is echt heel erg mooi. Ik zal binnenkort eens een uitgebreider artikel maken over deze gave lak.

OPI Mariah Pure 18K hand holding bottleOPI Mariah Pure 18K macro

2. China Glaze 2NITE

China Glaze 2NITE bottle

Ik zag deze lak eens op Pinterest bij iemand voorbijkomen en vanaf dat moment stond hij op mijn wishlist. Helaas bleek hij alleen nog op eBay te koop voor belachelijke prijzen. Op een dag werd ik door een mede polish-freak gewezen op een blogsale en zo kon ik toch eindelijk mijn 2NITE kopen.
Het is de mooiste holo die ik ooit gezien heb. Ik ben er erg zuinig op want ze zijn schaars.Ik zag deze lak eens op Pinterest bij iemand voorbijkomen en vanaf dat moment stond hij op mijn wishlist. Helaas bleek hij alleen nog op eBay te koop voor belachelijke prijzen. Op een dag werd ik door een mede polish-freak gewezen op een blogsale en zo kon ik toch eindelijk mijn 2NITE kopen.
Het is de mooiste holo die ik ooit gezien heb. Ik ben er erg zuinig op want ze zijn schaars.

China Glaze 2NITE hand holding bottle in LED lightChina Glaze 2NITE hand holding bottle

3. OPI Push & Shove

OPI Push & Shove packaging

Deze komt uit de Gwen Stefani collectie van vorig jaar. Het is een vrij unieke lak, hij heeft namelijk een bijna spiegelende chroom finish. Het is helaas een echte party lak, dus voor 1 avondje. Dat meldt OPI er overigens wel bij.

OPI Push & Shove hand holding bottle OPI Push & Shove and Lay Down that Base bottles

Er is natuurlijk ook een hoop op gegaan. Vooral veel removers, een aantal flessen, tig potjes met sponsjes, 3 flesjes Sally Hansen Insta-Dri topcoat, 2 OPI basecoats en wat verzorgingsartikelen.

Nailfinity 1 year used products

Het was een top jaar op het gebied van de blog! Ik wil jullie allemaal bedanken want zonder jullie was de lol er snel vanaf geweest. Thanks meiden!!!

Op naar een nieuw jaar met mooie nagellak trends, veel volgers, een vernieuwde, internationale, site en nog veel meer mooie dingen.

Veel liefs,
Tamara