Nailsnaps

Nailsnaps Packaging-triangles
Je wilt een mooi en uniek design op je nagels? Ga je voor nail wraps dan ben je niet meer uniek en met free hand nail art ben je niet zo handig? Dan gaat er met NailSnaps een wereld voor je open.

NailSnaps is geboren uit een Kickstarter project opgezet door Angel Anderson en Sarah Heering. Zij hebben een app ontwikkeld voor op de iPhone. De app voor Andriod volgt later dit jaar. Met deze app kun je custom nailwraps maken van iedere foto of afbeelding die jij mooi vind. Simpel toch?

Het idee

NailSnaps proces

Het is heel simpel. Je ziet iets wat je mooi vind, dit kan van alles zijn, een mooi patroon op het tafelkleed, een mooi landschap of je cavia.

NailSnaps Design-tip-landscape

Je opent de NailSnaps app en maakt een foto van jouw onderwerp en positioneert het op een sjabloon in de app en bestelt de nail wraps.

Je kunt een hele foto verdelen over de vijf nagels maar je kunt ook één deel van het design op alle nagels terug laten komen.

NailSnaps Design-tip-repeat-image

Het product

NailSnaps Wraps-Package-Mini-Mod

De wraps zijn gemaakt een hoge kwaliteit, ultra dunne vinyl met een zelfklevende achterkant. De wraps komen op een kaartje met in totaal 20 wraps, een set met 10 wraps voor brede nagels en een set van 10 voor smalle nagels.

Hoe aan te brengen

Het aanbrengen is net zo simpel als het maken van de wraps. Je kijkt welke maat het beste bij jouw nagels past en plakt deze op de nagel. Begin met het plakken bij de nagelriem. Vouw het overtollige van de wrap om de vrije rand en vijl langs de rand.

NailSnaps How-To-Application
De kosten

NailSnaps Wraps-Package-Gift-wrap
Een setje NailSnaps bevat dus 20 wraps en kost $19 en daar komt nog $3.12 aan verzendkosten bij een setje kost je dus €20,15. Het is niet heel erg goedkoop maar je hebt wel iets écht unieks. Erg leuk voor een speciale gelegenheid.