Nicole by OPI Stars at Night

Nicole by OPI Stars at Night name

Vorige week liet ik je al een gaaf lakje uit de Selena Gomez collectie van Nicole by OPI zien en vandaag heb ik er nog een voor je, Stars at Night.

In 2013 heeft Selena Gomez een nagellak collectie ontworpen in samenwerking met Nicole by OPI. De collectie bestond uit 14 mooie nagellakjes, en gelukkig zijn verschillende lakken uit die collectie nog altijd verkrijgbaar! De collectie was vrij divers met een verscheidenheid aan glitters tot aan felle crème kleurtjes.

Van de volgende lakken kun je swatches verwachten:

Kleur

Nicole by OPI Stars at Night heeft een transparante basis lak die stampvol zit met zogenaamde bar glitter. Lange, zilveren streepjes met een holografische finish erop. Het is een neutrale lak die je over iedere basis kleur kunt aanbrengen om net even dat beetje extra mee te geven.

Nicole by OPI Stars at Night hand holding bottle 2

Op de swatches heb ik Stars at Night op alle nagels aangebracht maar je kunt hem ook gebruiken als een accentje op de ringvinger bijvoorbeeld.

Op de macro hieronder kun je de glitters duidelijk zien.

Nicole by OPI Stars at Night macro

Formule

Nicole by OPI Stars at Night heeft een erg prettige formule. De glitters kun je goed oppakken met het kwastje en ze laten zich ook netjes over de nagel verspreiden, je hoeft de lak dus niet deppend aan te brengen.

Nicole by OPI Stars at Night hand holding bottle

Op de swatches heb ik twee dunne laagjes aangebracht, dit geeft een vrij druk resultaat. Je kunt ook een heel dun laagje aanbrengen voor een subtiel accent.

Nicole by OPI Stars at Night brush

Het kwastje dat in de Nicole by OPI lakjes zit is erg prettig. Het is een vrij kort kwastje dat niet al te breed is. Het is netjes recht afgesneden waardoor je er erg netjes en precies mee kunt werken.

Finish

Doordat de glitters vrij lang zijn blijven ze mooi plat op de nagel liggen waardoor Stars at Night opdroogt met een minimale structuur. Met twee laagjes van een dikkere topcoat kun je hem vrij strak krijgen. Van zichzelf heeft hij best een mooie glans maar met een mooie topcoat komt hij toch echt beter tot zijn recht.

De houdbaarheid op de nagel is geweldig, zoals bij eigenlijk alle glitterlakken het geval is. Het verwijderen is lastig, ik gebruik bij glitter lakken altijd een peel-off basecoat zodat ik het gemakkelijk van de nagel af kan trekken. Heb je geen peel-off basecoat dan kun je het best wat nagellak remover op een wattenschijfje doen en dat op de nagel leggen, en na een paar minuutjes kun je de lak van de nagel afvegen.

Nicole by OPI Stars at Night daylight hand holding bottle

Nicole by OPI Stars at Night bevat 15ml en kost €6,95. Je kunt deze beauty kopen bij Prettypolish.

Ik wens je een heel fijne dag toe!

handtekening

Dit artikel bevat producten die mij door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.
Lees mijn disclaimer.