OPI 5 Apples Tall

OPI 5 Apples Tall bottle name

“This apple red really measures up.”

Hello Kitty is altijd cute, of je nu 4 of 40 bent en dat moet OPI ook gedacht hebben toen ze dit schattige katje en haar vriendjes als muse gebruikten. De Hello Kitty by OPI collectie bevat twaalf schattige kleuren met een hoop roze tinten maar ook een paar fellere kleuren.

De collectie bestaat uit de volgende kleuren:

Kleur

OPI 5 Apples Tall wordt omschreven als een appel rode kleur. Het is een aparte kleur die in het ene licht inderdaad rood lijkt en in ander licht weer meer naar een donker roze kleur neigt. Het is wel een prachtige zomerse kleur!

OPI 5 Apples Tall hand holding bottle 3

studio foto

In het licht van de studio is het een mooie, heldere rode kleur met een warme ondertoon.

OPI 5 Apples Tall daglicht hand holding bottle

daglicht foto

In daglicht zie je dat hij een sterke roze tint lijkt te hebben. Ik vind beide kleuren erg mooi!

Formule

OPI staat bekend om de kwaliteit van zijn rode kleuren. De formule van de rode OPI’s is eigenlijk zonder uitzondering goed, ze dekken goed en lakken erg prettig. Dat is met OPI 5 Apples Tall niet anders, de dekking is zeer goed want met slechts één dun laagje heb je een mooi en egaal dekkend geheel. De formule is erg prettig, de lak is niet te dun maar trekt wel keurig recht waardoor je een mooie strakke manicure hebt.

OPI 5 Apples Tall closeup nails 2

Het kwastje dat in de OPI lakken zit is mijn favoriete kwastje. Het ProWide kwastje is wat breder en van een goede kwaliteit. Het waaiert netjes uit over de nagel en je kunt de lak keurig aanbrengen.

OPI 5 Apples Tall brush

Finish

OPI 5 Apples Tall droogt erg snel op en heeft een schitterende hoogglans finish. De houdbaarheid op de nagel is ook goed, na een dag of vier zonder topcoat had ik wat kleine chips. Een mooi glanzende topcoat kan de houdbaarheid nog iets rekken.

OPI 5 Apples Tall closeup nails

Ik ben gek op de matte finish en zeker op en crème lak is zo’n matte finish erg mooi. Op de foto hieronder heb ik de OPI Matte Top Coat aangebracht. Dit is wat mij betreft de mooiste matte topcoat, ik heb verschillende merken geprobeerd maar ik kom steeds terug op de OPI.

OPI 5 Apples Tall matte finish hand holding bottle

De Hello Kitty by OPI collectie is helaas niet te koop in Nederland maar in België en Duitsland is hij wel verkrijgbaar. De fullsize lakken kosten €14,95 en daarnaast zijn er ook nog diverse mini-packs met leuke nail art stickers verkrijgbaar.

Ik wens je een fijn weekend!

-X- Tamara