OPI Apartment for Two

OPI Apartment for Two name bottle

Deze, bijna neon, roze tint is echt ontzettend gaaf! Niet echt een kerstkleur maar daarom niet minder mooi.

Voor de kerstcollectie voor dit jaar heeft OPI haar inspiratie gevonden in de iconische filmklassieker Breakfast at Tiffany’s. De rol van Holly Golightly wordt in deze film op fenomenale wijze vertolkt door Audrey Hepburn. Haar befaamde uitspraak “I believe in manicures” is ook verwerkt in deze mooie collectie.

De collectie bestaat uit de volgende kleuren:

Kleur

OPI Apartment for Two is een echt knal kleur. De roze kleur die bijna neon aandoet is niet een kleur die ik direct aan kerstmis koppel maar eerder aan de zomer. Toch is het een mooie, warme kleur.

OPI Apartment for Two hand holding bottle

Studio foto

 

OPI Apartment for Two is weinig subtiel maar wel heel erg gaaf!

OPI Apartment for Two hand holding bottle in daylight

Daglicht foto

Formule

De formule van OPI Apartment for Two is erg prettig. Hij zit tussen een crème en een jelly in en is heel goed aan te brengen. Met twee dunne laagjes heb je een volledig dekkend geheel.

OPI Apartment for Two closeup nails

De pigmentatie is, zoals eigenlijk altijd bij OPI het geval is, erg goed. Let daarom wel op dat je een goede basecoat gebruikt om te voorkomen dat je natuurlijke nagels zullen verkleuren.
Uiteraard bevatten ook de lakjes uit de Breakfast at Tiffany’s collectie het bekende ProWide kwastje van OPI. Wat mij betreft het fijnste kwastje dat er is. Het is vrij breed en waaiert mooi uit over de nagel waardoor je er heel netjes en precies mee kunt werken.

OPI Apartment for Two brush

Finish

De droogtijd van OPI Apartment for Two is erg goed, je kunt vrijwel aan een stuk doorgaan. Van zichzelf heeft hij een prachtige glans, op de swatches heb ik geen topcoat aangebracht zodat je de mooie glans goed kunt zien.

OPI Apartment for Two closeup nails with bottle

Crème kleuren lenen zich heel goed voor een matte finish. In dit geval wordt de kleur iets getemd waardoor hij wat zachter lijkt te zijn.

OPI Apartment for Two hand holding bottle matte finish

OPI Apartment for Two bevat 15ml en kost €14,95 en je kunt hem kopen bij Douglas. Er is ook een leuke mini pack beschikbaar met daarin vier mini lakjes van 3,75ml. In deze mini pack zit ook I Believe in Manicures. De mini pack kost € 22,95 en ook die is te koop bij Douglas.

Fijn weekend!handtekening

Dit artikel bevat producten die mij door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.
Lees mijn disclaimer.