OPI Baroque But Still Shopping

OPI Baroque But Still Shopping bottle
Deze gouden beauty is een van de drie limited edition lakken uit de OPI Venice collectie. Lees snel verder voor meer swatches.

De najaars collecties van OPI zijn altijd behoorlijk groot, zo ook dit jaar. De collectie bestaat dit jaar uit maar liefs 15 nieuwe lakken waarvan 3 limited edition lakken. Alle trendy kleuren zijn geïnspireerd op het schitterende Venetië.

De hoofd collectie bevat de volgende producten:

Daarbij komen nog de volgende drie limited edition lakken:

Kleur

OPI Baroque But Still Shopping is een gouden metallic lak met daarin gouden vierkante en hex glitters in verschillende maten. Hoewel de lak in het flesje echt goud lijkt is de metallic shimmer op de nagel een stuk vlakker qua kleur, de gouden glitter springt er op de nagel beter uit.

OPI Baroque But Still Shopping hand holding bottle

Formule

OPI Baroque But Still Shopping is vrij dik maar wel prettig aan te brengen op de nagel. De glitters laten zich prima verspreiden over de nagel waardoor je de lak niet deppend hoeft aan te brengen. Qua dekking is hij een stuk beter dan ik eigenlijk verwacht had. Op de swatches heb ik slechts twee heel dunne laagjes aangebracht en dat is genoeg voor een volledig dekkend resultaat.

OPI Baroque But Still Shopping closeup nails
Finish

OPI Baroque But Still Shopping heeft een vrij matte finish van zichzelf. Op de swatches heb ik dan ook geen topcoat aangebracht. Ik vind de matte finish ook wel erg mooi. Een glanzende topcoat vind ik persoonlijk niet heel erg mooi bij deze lak, hij krijgt er een erg goedkope uitstraling door.
De houdbaarheid van Baroque But Still Shopping is erg goed, ik ben ook niet anders gewend van OPI. De lak heeft bij mij 5 dagen netjes gezeten, dit was zonder topcoat. Ik had enkel een klein beetje tipwear maar geen chips. Niet verkeerd toch?

OPI Baroque But Still Shopping macro

Ik vind het echt een heel mooie nagellak. De meningen zijn wel verdeeld, of je vind hem prachtig of totaal niet. Wat vind jij?

OPI Baroque But Still Shopping bevat 15ml en kost €14,95. De lakken uit de Venice collectie zijn los te koop bij Douglas. Ook is er een minipack te koop met daarin 4 mini flesjes, die kost €22,95 en is ook te koop bij Douglas.

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Venice collectie.