OPI Black Dress Not Optional

OPI Black Dress Not Optional closeup name bottle

“This elegant Little-Black-Dress black is a must-have.”

Vandaag laat ik je alweer de laatste kleur uit de OPI Breakfast at Tiffany’s collectie zien. Deze collectie is eind 2016 uitgebracht als kerst collectie maar de kleuren zijn ook prima geschikt om in deze periode te dragen.

De collectie bestaat uit de volgende kleuren:

Kleur

OPI Black Dress Not Optional is zwarte metallic kleur die meer neigt naar een mooie antraciet grijze kleur. De lak bevat minuscule zilveren glittertjes die hem net even een iets luxere uitstraling geven.

OPI Black Dress Not Optional hand holding bottle

Op de macro foto hieronder kun je de kleine glitter erg goed zien.

OPI Black Dress Not Optional macro

Formule

OPI Black Dress Not Optional heeft een vrij dunne substantie waardoor je wel even moet opletten dat je in dunne laagjes werkt om te voorkomen dat het product uitloopt in de nagelriemen. Bij het aanbrengen van de eerste laag lijkt hij vrij sheer te zijn. Op de swatches heb ik drie dunne laagjes aangebracht, zo is hij volledig dekkend en heeft de kleur ook wat meer diepte. Bij dit soort donkere kleuren is het verstandig om een goede basecoat aan te brengen om te voorkomen dat de natuurlijke nagel gaat verkleuren.

OPI Black Dress Not Optional closeup hand

Het kwastje van de OPI lakken zijn altijd erg fijn. Het is het bekende Pro-Wide kwastje, dit is een wat breder kwastje dat mooi uitwaaiert over de nagel. Bij een smallere nagel kun je het kwastje een kwart slag draaien.

OPI Black Dress Not Optional brush

Finish

OPI Black Dress Not Optional heeft van zichzelf een mooie glans maar met een glanzende topcoat is hij echt heel mooi. Op de swatches heb ik dan ook een laagje OPI Start to Finish aangebracht. Black Dress Not Optional droogt erg snel op.

OPI Black Dress Not Optional hand holding bottle 2

De Breakfast at Tiffany’s collectie is beschikbaar in fullsize 15ml flesjes en een mini pack met daarin vier mini flesjes van 3,75ml. De fullsize flesjes kosten €14,95 en de mini pack kost €22,95. Je kunt de OPI producten kopen bij o.a. Douglas.

Ik wens je alvast een heel fijn lang weekend!

handtekening

Dit artikel bevat producten die mij door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.
Lees mijn disclaimer.