OPI Blush Hour

OPI Blush Hour bottle“Sorry, gotta blush… this super dense fuchsia glitter is way too charming.”

Dit voorjaar zal OPI een nieuwe collectie op de markt brengen, de Spotlight on Glitter collectie. Zes prachtige glitterlakken!
Ik begin met Blush Hour.

Blush Hour is een roze jelly basislak met daarin grote paarse en roze vlokken en daardoorheen nog een klein zilver en paars glittertje. Een leuk zomers kleurtje welke goed te combineren valt met veel basiskleuren. Voor de swatch heb ik gekozen voor een witte en zwarte basiskleur om zo goed het contrast te kunnen laten zien.

OPI Blush Hour hand holding bottle

De basiskleur van deze glitterlak is een roze jelly welke op de witte lak goed tot zijn recht komt. Op deze manier kun je aan veel lakken en nét even iets andere look geven.

OPI Blush Hour closeup nails

Door de grote dichtheid van glitters is het een vrij dikke lak geworden die desondanks wel fijn lakt. De glitters laten zich goed verdelen en ook de grote vlokken komen goed mee.
De droogtijd van deze lak is wel iets langer dan je van OPI glitterlakken gewend bent maar ook weer niet té lang. Breng een topcoat aan om een mooie glans te geven aan het geheel, en om je glitters te beschermen.

OPI Blush Hour closeup light nailOPI Blush Hour closeup dark nail

Ik ben dol op glitters en ik ben dus ook erg blij met deze leuke nieuwe collectie!

Deze collectie ligt vanaf volgende maand in de winkels. Kijk hier voor een OPI verkooppunt bij jou in de buurt. De lakken zullen €14,25 gaan kosten en bevatten 15ml.