OPI Can’t aFjörd Not To

OPI Can't aFjörd Not To bottle
“Whatever it takes, get your hand on this extravagantly creamy coral!”

Geïnspireerd door het Noorderlicht in Finland, de fjorden in Noorwegen en de kleurrijke huisjes in Kopenhagen is de Nordic collectie een echte musthave voor de komende herfst en winter.
De collectie bestaat uit twaalf schitterende kleuren.

OPI Can't aFjörd Not To had holding bottle
Toen ik de collectie binnen kreeg viel deze kleur mij direct op, hij is prachtig maar past niet écht in een herst en winter collectie. Ik moet eerlijk bekennen dat ik midden in de zomer op mijn gemak OPI Every Month is Oktoberfest draag en hartje winter kleuren als OPI I Love Applause opsmeer. Ik zal ook vast de enige daarin niet zijn dus OPI heeft ook aan ons dwarsliggers gedacht. 😉

De formule van Can’t aFjörd Not To is erg goed en vergelijkbaar met die van OPI My Dogsled is a Hybrid. Als je zorgvuldig lakt kun je met één laagje af! Hij heeft verder een prachtig glanzende finish. Op de swatches heb ik een basecoat en 1 (!!) laagje Can’t aFjörd Not To op en geen topcoat. Echt super dus!

OPI Can't aFjörd Not To closeup nails

Ik vind het een mooi kleurtje die je ook in de lente en zomer kunt dragen en met zo’n geweldige formule is nagelslakken een feestje.

De OPI Nordic collectie ligt nu in de winkel. De fullsize flesjes van 15ml kosten €14,25 er is ook een mini-pack met vier mini’s te koop voor €18,95

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Nordic collectie.