OPI Can’t Read Without My Lipstick

OPI Can't Read Without My Lipstick name on bottle

“This creamy, elegant maroon is one for the books.”

Het is al even geleden dat ik een lakje uit de OPI Breakfast at Tiffany’s collectie plaatste. Ik heb het momenteel erg druk vandaar dat er wat minder artikelen verschijnen dat je van mij gewend bent.

De OPI Breakfast at Tiffany’s collectie is de kerst collectie van vorig jaar en OPI heeft zich daarvoor laten inspireren door de iconische Hollywood klassieker Breakfast at Tiffany’s. De collectie bestaat uit twaalf prachtige, draagbare kleuren.

De collectie bestaat uit de volgende kleuren:

Kleur

OPI Can’t Read Without My Lipstick is een schitterende bordeaux rode crème nagellak. Een warme kleur die het in de koude seizoenen prima doet en ook flatterend is bij vrijwel iedere huidskleur.

OPI Can't Read Without My Lipstick hand holding bottle

Het is een kleur die je ook naar een wat meer formele gelegenheid kunt dragen. De kleur is klassiek en aanwezig zonder te overdrijven.

Formule

OPI Can’t Read Without My Lipstick heeft een erg prettige formule, ik ben qua dit soort kleuren ook niet anders gewend van OPI. De rode kleuren van OPI zijn altijd goed. De pigmentatie van OPI Can’t Read Without My Lipstick is bijzonder goed, op de swatches zie je een dun laagje en dat is voldoende voor een egaal dekkend geheel.

OPI Can't Read Without My Lipstick closeup nails

De OPI nagellakjes hebben de laatste jaren allemaal het bekende ProWide kwastje gekregen. Wat mij betreft een van de fijnste kwastjes die er is. Hij is wat aan de brede kant maar toch niet té breed. Het waaiert mooi uit over de nagel waardoor je er netjes mee kunt werken.

OPI Can't Read Without My Lipstick brush

Finish

Van zichzelf heeft OPI Can’t Read Without My Lipstick een mooi glanzende finish maar toch heb ik op de swatches een glanzende topcoat aangebracht om hem een nog mooiere glans te geven. Persoonlijk vind ik een matte finish bij dit soort lakken echt heel erg mooi.

OPI Can't Read Without My Lipstick matte finish hand holding bottle

De Breakfast at Tiffany’s collectie is beschikbaar in fullsize 15ml flesjes en een mini pack met daarin vier mini flesjes van 3,75ml. De fullsize flesjes kosten €14,95 en de mini pack kost €22,95. Je kunt de OPI producten kopen bij o.a. Douglas.

Ik wens je alvast een heel fijn weekend!handtekening

Dit artikel bevat producten die mij door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.
Lees mijn disclaimer.