OPI Cement the Deal

OPI Cement the Deal bottle
“I’d sign anything to get my hands on this stony, cool gray.”

Deze mooie licht grijze kleur komt uit de OPI Fifty Shades of Grey collectie. Deze collectie heeft OPI uitgebracht naar aanleiding van de première van de gelijknamige film die sinds Valentijnsdag in de bioscoop draait.

Kleur

Cement the Deal is een licht grijze kleur met een koele, blauwe ondertoon. Ondanks die blauwe ondertoon is hij toch écht grijs. Dit soort lichte kleuren kan ik niet altijd even goed hebben, vaak maken ze mijn huid erg grauw maar deze kleur werkt toch erg goed. Gelukkig want ik vind hem toch wel erg leuk.

OPI Cement the Deal hand holding bottle
Formule

De formule is erg fijn, een beetje jelly-achtig. De lak is vrij dun dus je moet wel in dunne laagjes werken om te voorkomen dat de lak in je nagelriemen en -wallen loopt. De lak is goed gepigmenteerd waardoor je zelfs in twee dunne laagjes een mooi en egaal dekkend geheel hebt. Op de swatches draag ik slechts twee dunne laagjes.

OPI Cement the Deal closeup nails no topcoat

Finish

Omdat Cement the Deal een vrij jelly-achtige structuur heeft droogt hij op met een vrij mooie glans. Op de foto hierboven heb ik geen topcoat aangebracht. Toch is een topcoat wel aan te raden om de houdbaarheid van je mani te verlengen.

OPI Cement the Deal closeup nails topcoat
Op de foto hierboven heb ik een laagje Sally Hansen Insta-Dri topcoat aangebracht. Ik vind hem zelf met een topcoat wel iets mooier. Ik ben zelf geen echte fan van de jelly finish. Een glanzende topcoat geeft vaak wat meer diepte aan een kleur.

Ik ben dol op mijn matte topcoat en op de lakjes uit deze collectie werkt hij erg goed. Door de matte topcoat wordt de kleur iets zachter maar toch heel klassiek.

OPI Cement the Deal closeup nails matte topcoat
Toen ik de collectie binnenkreeg leek hij tegen te vallen maar eenmaal geswatcht vind ik ze toch wel erg leuk.

De OPI Fifty Shades of Grey collectie ligt nu in de winkels. De flesjes bevatten 15ml en kosten €14,25, er is ook een minipack beschikbaar met daarin alle zes de kleurtjes van 3.75ml en kost €29,95. Klik hier voor een OPI verkooppunt bij jou in de buurt of kijk in de webshop van Douglas.

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Fifty Shades of Grey collectie.