OPI Centennial Celebration

OPI Centennial Celebration bottle
Coca-Cola bestaat 100 jaar en dat was voor OPI reden genoeg om drie prachtige collectors items uit te brengen.

Vorig jaar bracht OPI in het buitenland al de Coca-Cola collectie uit, deze kun je in zijn volledigheid op mijn blog vinden. Begin juni deelde ik met jullie al het persbericht waarin OPI de limited edition Coca-Cola lakken aankondigde.

De collectie bestaat uit de volgende kleuren:

Kleur

Net als OPI Visions of Georgia Green is ook Centennial Celebration gebaseerd op de kleur van het iconische Coca-Cola flesje. Het is een prachtige zilveren metallic lak met daarin zeer fijne paarse en groene deeltjes die de lak een prachtige shimmer geven zonder te overheersen.

OPI Centennial Celebration hand holding bottle
Formule

De formule van Centennial Celebration is erg goed. Door de fijne dikte brengt hij zeer gemakkelijk aan. De dekking is ook ontzettend goed, op de swatches zie je slechts een laagje! Veel metallic lakken hebben de neiging om de kwaststreken heel erg te laten opvallen, dat is bij deze Centennial Celebration niet zo! Er is geen enkele kwaststreek te zien en dat maakt hem meteen al prachtig.

OPI Centennial Celebration closeup nails
Finish

OPI Centennial Celebration droogt vrij snel op met een mooie glans. Een topcoat geeft de kleur iets meer diepte en bescherming. De houdbaarheid is erg goed zonder topcoat, 5 dagen met wat minimale tipwear en geen chips.

OPI Centennial Celebration macro

OPI Centennial Celebration is verkrijgbaar in een minipack met 8 andere Coca-Cola kleuren een OPI Top Coat. De pack kost €43,95 en is slechts beperkt verkrijgbaar bij Douglas. De collectie is een limited edition dus wees er snel bij want op=op!

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Coca-Cola 2015 collectie.