OPI Champagne for Breakfast

OPI Champagne for Breakfast name on bottle

Geen enkele kerstcollectie is compleet zonder een glitter lak. In de OPI Breakfast at Tiffany’s zitten er een paar gelukkig en vandaag laat ik je de eerste zien.

OPI brengt ieder jaar een kerstcollectie uit en dit jaar is dat de Breakfast at Tiffany’s collectie. Voor deze collectie heeft OPI zich laten inspireren door de Hollywood klassieker Breakfast at Tiffany’s met Audrey Hepburn in de rol van Holly Golightly, een rol die zijn op fenomenale wijze ingevuld heeft. Een van Hepburns befaamde uitspraken “I believe in manicures” komt in deze kerstcollectie terug in de vorm van een Tiffany blauwe crème nagellak.

De collectie bestaat uit de volgende kleuren:

Kleur

OPI Champagne for Breakfast heeft een transparante, kleurloze basis die volgepakt zit met heel kleine, holografische hex glittertjes.

OPI Champagne for Breakfast hand holding bottle with red base color

Doordat de basis transparant is kun je Champagne for Breakfast over iedere gewenste kleur aanbrengen. Op de foto hierboven heb ik hem aangebracht over OPI  Can’t Read Without My Lipstick.

OPI Champagne for Breakfast closeup nails with pink color

Ook over OPI Apartment for Two is hij super gaaf! Ik heb hem voor de swatches op alle nagels aangebracht maar mocht je dat te druk vinden dan kun je hem ook als een accentje op bijvoorbeeld de ringvinger aanbrengen.

OPI Champagne for Breakfast macro

Op deze macro foto kun je goed zien dat de glittertjes echt super klein zijn. Het holografische effect kun je echter het beste zien op het korte filmpje dat ik gemaakt heb. Het is bewust onscherp gefilmd zodat je de holografische glans goed kunt zien.

Formule

De formule van OPI Champagne for Breakfast is erg prettig. Ondanks het feit dat hij bomvol zit met glitters is hij niet te dik en daardoor ook prettig aan te brengen. De glitter laat zich goed verspreiden over de nagel waardoor je hem ook niet perse aan hoeft te brengen met een sponsje.

OPI Champagne for Breakfast closeup nails red color

Op de foto hierboven heb ik slechts een dun laagje aangebracht, hierdoor is het effect best subtiel. Voor een heftiger effect kun je natuurlijk meerdere laagjes aanbrengen.

Finish

De glittertjes in OPI Champagne for Breakfast zijn erg klein maar toch droogt hij wel op met een structuur. Het is ook vrij lastig om hem met een topcoat een gladde finish te geven maar door het heftige holografische effect valt het niet heel erg op gelukkig.

OPI Champagne for Breakfast closeup nails with red color

Wat vind jij van deze gave glitter lak? Ik ben zelf een echte holosexual en zodra iets een holografisch element bevat is het voor mij al snel goed 🙂

OPI Champagne for Breakfast bevat 15ml en kost €14,95 en je kunt hem kopen bij Douglas. Er is ook een leuke mini pack beschikbaar met daarin vier mini lakjes van 3,75ml. In deze mini pack zit ook I Believe in Manicures. De mini pack kost € 22,95 en ook die is te koop bij Douglas.

Fijn weekend!handtekening

Dit artikel bevat producten die mij door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.
Lees mijn disclaimer.