OPI Chasing Rainbows

 

OPI Chasing Rainbows Bottle“Your pursuit of gorgeous has won you this rainbow with pot-of-gold highlights”

OPI brengt aankomende maand de Spotlight on Glitter collectie uit. Een verzameling van zes glitterlakken. Vandaag bespreek ik OPI Chasing Rainbows. Een vrolijke en kleurrijke glitter.
OPI Chasing Rainbows is een waar kleurencircus! In het flesje oogt het al als een feestje. De lak is vrij dik en heeft een behoorlijke dichtheid qua glitters. Er zit zoveel glitter in dat je je kunt afvragen of er nog wel genoeg ruimte is voor de basislak.
Er zitten glitters in van verschillende maten, vormen en kleuren. Denk aan rood, groen, oranje, blauw, zilver en goud.

OPI Chasing Rainbows hand holding bottle

Deze Chasing Rainbows is heel makkelijk te lakken, in één laag heb je al een forse hoeveelheid glitters op de nagel. Ook de grote vlokken brengen makkelijk aan. Op de swatches heb ik wit en zwart als basiskleur gebruikt om het verschil te kunnen aantonen en slechts één laagje Chasing Rainbows.

OPI Chasing Rainbows closeup light nailOPI Chasing Rainbows closeup dark nail

Zoals je ziet is de dichtheid van de glitters erg goed! De droogtijd is prima. Op de swatch heb ik een topcoat aangebracht voor wat extra glans en bescherming van de glitters.

OPI Chasing Rainbows closeup nails

De OPI Spotlight on Glitter collectie is vanaf volgende maand te koop. Kijk hier voor een OPI verkooppunt bij jou in de buurt. De flesjes bevatten 15ml en kosten €14,25.

Kijk hier voor de overige lakken uit de Spotlight on Glitter collectie.

// Get the ID of a given category
$category_id = get_cat_ID( ‘Spotlight on Glitter’ );

// Get the URL of this category
$category_link = get_category_link( $category_id );
?>


Category Name