OPI Chillin Like a Villain

OPI Chillin' Like a Villain bottle

OPI komt in april van dit jaar met de Muppets Most Wanted collectie. De collectie is geïnspireerd op de Muppets Most Wanted film die eind maart in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn. OPI heeft eerder zeer succesvol een Muppets collectie uitgebracht.

Ieder jaar in de lente komt OPI met een soft shades collectie en deze keer in de vorm van de Muppets Most Wanted. Een verzamling van 8 lakken met een crème finish, een prachtige duochrome en een aantal vrolijke glitterlakken.
Picture of the entireOPI Muppets Most Wanted collection
De komende tijd ga ik drie keer per week een van de kleuren uit deze collectie bespreken. En vandaag begin ik met Chillin’ Like a Villain.
Het is een mooie neutrale kleur met een oranje ondertoon en een mooie crème finish. Het is een echte soft shade want de lak is na twee laagjes nog altijd erg transparant. Wil je volledige dekking dan zijn toch minimaal drie lagen nodig.
OPI Chillin' Like a Villain hand holding bottle
Het is een prachtige sheer nude kleur die echt passen bij de lente. Het is een vrij dunne lak waardoor je echt in dunnen laagjes moet werken. Hij droogt erg snel mooi streeploos op met een mooie glans. Op de swatch draag ik drie laagjes en geen topcoat. Een topcoat kan ik wel aanraden om de houdbaarheid te verlengen.
OPI Chillin' Like a Villain close-up shot of nails
Met de Matte Topcoat geef je de lak net even een iets andere look.
OPI Chillin' Like a Villain close-up shot of nails matte
De OPI Muppets Most Wanted collectie is vanaf april te koop bij de OPI verkooppunten. De fullsize lakken zullen €14,25 gaan kosten en er is een minipack te koop met daarin vier mini lakjes voor €18,95Woensdag vind je de swatches van Gaining Mole-Mentum een prachtige foil glitter die ik aangebracht heb over deze Chillin’ Like a Villain.