OPI Cinnamon Sweet

OPI Cinnamon Sweet bottle
“Sugar and spice… this deep, warm red is everything nice.”

Ieder jaar brengt OPI de holiday collectie uit, vaak in samenwerking met een celeb. Vorig jaar was de eer aan Mariah Carey en dit jaar neemt Gwen Stefani de honneurs waar. OPI heeft al eerder zeer succesvol samengewerkt met Stefani.

De holiday collectie bevat maar liefst 18 schitterende winter kleuren die heel geschikt zijn voor de komende feestdagen. De collectie is opgedeeld in drie series.

De Red Shades:

De Classic Shades:

De Nail Effects:

 

OPI Cinnamon Sweet hand holding bottle
OPI Cinnamon Sweet is een mooie diep rode kleur met een heel warme ondertoon, echt “kerstmis” rood.
Het is echt een geweldige lak qua substantie, hij is precies dik genoeg om hem fijn te kunnen aanbrengen. De dekking is echt héél erg goed, op de swatches daag ik slecht één laagje! Hij droogt ook op met een prachtige glans, op de swachts heb ik dus ook geen topcoat aangebracht. Omdat je maar 1 laagje nodig hebt is hij ook razendsnel droog. Om de houdbaarheid te verlengen raad ik je wel aan om een topcoat te gebruiken. Ook een basecoat is in dit geval geen overbodige luxe omdat de lak bijzonder veel pigment bevat.

OPI Cinnamon Sweet closeup nails
De OPI Gwen Stefani Holiday collectie ligt nu in de winkels. De lakjes bevatten 15ml en kosten €14,25 per stuk.
Kijk hier voor een OPI verkooppunt bij jou in de buurt. Tegenwoordig kun je OPI nagellakken ook in de webshop van Douglas kopen!

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Gwen Stefani Holiday 2014 collectie.