OPI Coca-Cola Red

OPI Coca Cola Red bottle

Het is al een tijdje bekend dat OPI een samenwerking aanging met Coca-Cola. Vandaag de eerste kleur uit deze collectie.

Een tijdje geleden kondigde OPI de samenwerking met Coca-Cola aan. Een collectie geïnspireerd op de bekendste drankjes uit de Coca-Cola familie.
De verzameling bestaat uit 9 kleuren variërend van crème lakken tot hysterische glitters en subtiele nudes.
OPI Coca Cola Red hand holding bottle
Deze Coca-Cola Red is een echte klassieke rode lak die inderdaad exact overeen komt met de bekende rode kleur van Coca-Cola.
De formule van deze lak is perfect, niet te dun en zeker niet te dik. De dekking verbaasde mij. Over het algemeen zijn rode lakken redelijk sheer maar deze Coca-Cola Red dekt in 1(!!) laag. Om de kleur een mooie diepte te geven zijn twee laagjes het mooist. Op de swatches heb ik ook twee dunne laagjes aangebracht.
OPI Coca Cola Red closeup nails
Rood is wel één van de meest sterk gepigmenteerde lakken dus een goede basecoat is echt noodzakelijk om verkleuring van de natuurlijke nagel te voorkomen.
Coca-Cola Red heeft een redelijke droogtijd en heeft van zichzelf een schitterende hoogglans. Een topcoat is wel aan te raden om de lak te beschermen.
OPI Coca Cola Red macro
Inmiddels is bekend dat OPI de Coca-Cola collectie niet in Nederland zal uitbrengen.De foto’s in dit artikel zijn gemaakt met andere studiobelichting dan doorgaans. Wat vinden jullie? Een verbetering of niet? Laat in de comments hieronder je mening horen. Op de Nailfinity Facebook pagina kun je een vergelijking zien met de oude belichting.

Bekijk hier de andere lakken uit de OPI Coca-Cola collectie.