OPI Dark Side of the Mood

OPI Dark Side of the Mood bottle
“This brooding, stormy charcoal is dangerously gorgeous.”

De OPI Fifty Shades of Grey collection is uitgebracht ter eren van de première van Fifty Shades of Grey, de verfilming van de razend populaire, erotische romans van E.L. James. De collectie bestaat uit 6 lakken, 5 grijze tinten en een rode.

Kleur

Dark Side of the Mood is een donker grijze/antraciet lakje met een blauwe ondertoon en een mooie shimmer. Een mooi alternatief voor als je geen zwart wilt dragen maar wel een mooie donkere kleur! OPI beschrijft deze kleur als een stormy charcoal, en dat klopt ook wel.

OPI Dark Side of the Mood hand holding bottle
Formule

De formule van Dark Side of the Mood is niet zo heel erg fijn. Hij is erg dun, bijna waterig. Het is dus nodig om in heel dunne laagjes te werken. De dekking is niet zo heel best, omdat je ook in dunne laagjes moet werken. Ik heb 3 lagen aan moeten brengen voordat hij een geheel dekkend resultaat had. Hij blijft ook enorm streperig en dat is zonde.
Omdat het een erg donkere kleur is raad ik je wel aan een goede basecoat te gebruiken. Dit soort donkere kleuren kunnen je natuurlijke nagel doen verkleuren.

OPI Dark Side of the Mood closeup nails without topcoat
Finish

Dark Side of the Mood heeft een vrij glanzende finish, op de foto hierboven heb ik geen topcoat aangebracht.

OPI Dark Side of the Mood with topcoat
Op de foto hierboven heb ik een laagje Sally Hansen Insta-Dri topcoat aangebracht. De lak krijgt meteen wat meer diepte en de kleur wordt veel intenser. Jammer is wel dat de kwaststreken nóg erger zichtbaar worden.

OPI Dark Side of the Mood matte topcoat
Met een matte topcoat vind ik deze Dark Side of the Mood echt prachtig! De kwaststreken verdwijnen en je hebt een schitterende, donkere maar toch subtiele kleur!
Dat ik de collectie binnenkreeg, vond ik ze eigenlijk niet zo speciaal maar na het swatchen moet ik daar toch op terugkomen! Er zitten mooie kleurtjes bij en zeker met een matte topcoat zijn ze schitterend.

De OPI Fifty Shades of Grey collectie is maar beperkt beschikbaar, wees er dus snel bij! De lakjes bevatten 15ml en kosten €14,25. Kijk hier voor een OPI verkooppunt bij jou in de buurt of neem een kijkje in de webshop van Douglas.

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Fifty Shades of Grey collectie.