OPI Desperately Seeking Sequins

 

OPI_Desperately Seeking Sequins bottle“This prismatic glitter on a backdrop of shimmer is just what you’re looking for.”

Aankomende maand brengt OPI de Spotlight on Glitter collectie uit. Zes prachtige glitter lakken die het erg goed zullen doen in combinatie met de zachte kleuren van deze lente.
Vandaag review ik OPI Desperately Seeking Sequins.

Desperately Seeking Sequins is een prachtige glitterlak met een kleine holografische glitter. Er zitten verder hexagoon vlokken in van verschillende maten maar ook een langwerpig dun glittertje die doet denken aan de Fuzzy Topcoat van Sally Hansen.
Ook deze lak heeft een hoge dichtheid van glitters wat ervoor zorgt dat je in één laagje al behoorlijk wat glitters op de nagel kunt aanbrengen. Op de swatches heb ik dan ook maar één laagje aangebracht. Ook de grotere vlokken komen goed mee.

OPI_Desperately Seeking Sequins hand holding bottle

Voor de swatches heb ik een witte en een zwarte basiskleur aangebracht. Persoonlijk vind ik hem op wit nét iets mooier. Glitters zijn al snel erg druk maar in combinatie met een witte basislak oogt het geheel wat rustiger.

OPI_Desperately Seeking Sequins closeup light nailOPI_Desperately Seeking Sequins closeup dark nail
De droogtijd is prima na een minuut kun je al een topcoat aanbrengen. Die topcoat is wel echt nodig om de lak meer glans te geven en om de glitters te beschermen.
Desperately Seeking Sequins is echt mijn favoriet uit deze serie.

OPI Desperately Seeking Sequins closeup nails

De OPI Spotlight on Glitter collectie is vanaf volgende maand te koop bij de diverse OPI verkooppunten. De lakken kosten €14,25 voor 15ml.

Kijk hier voor de overige lakken uit de OPI Spotlight on Glitter collectie.