OPI Don’t Mess With OPI

OPI Don't Mess With OPI bottle

Vandaag een lakje uit een oudere collectie van OPI, Don’t mess with OPI. Een prachtige diep groene crème lak.

In 2011 kwam OPI uit met de Texas Collection lente/zomer collectie. De collectie bestond uit 12 lakken. Tevens was het de introductie van de jelly finishes door de sorbet polishes.
OPI Don't Mess With OPI hand holding bottle
De lak heeft een goede consistentie en is volledig dekkend in twee lagen. Ik raad een goede basecoat aan omdat de lak behoorlijk wat pigment bevat wat weer kan zorgen voor verkleuring van de natuurlijke nagel. Een goede basecoat is overigens altijd aan te raden, ook als de lak weinig pigment bevat.
Het is een crème lak die met een prachtige glans snel opdroogt. Voor de swatch heb ik één laagje OPI Start to Finish aangebracht voor een mooie glans en wat bescherming. De houdbaarheid is goed te noemen, na vijf dagen doken de eerste chips pas op!
OPI Don't Mess With OPI matte bottle
Met een matte topcoat is deze lak ook prachtig! Het is een leuke frisse kleur voor het begin van de lente. De matte topcoat geeft deze lak de moderne finish die nu in de mode is.
OPI Don't Mess With OPI matte hand holding bottle
Omdat het een ouder lakje is, is hij wat moeilijker verkrijgbaar. Je kunt altijd even bij één van deOPI verkooppunten langsgaan om te kijken of hij nog verkrijgbaar is.
De prijzen van de OPI lakken zijn €14.25