OPI Five and Ten

OPI Five and Ten name on bottle

“Indulge in a little therapy with this shimmery champagne.”

OPI Five and Ten maakt deel uit van de Breakfast at Tiffany’s collectie die OPI vorig jaar rond de feestdagen uit heeft gebracht. Deze prachtige collectie bestaat uit twaalf nieuwe, mooie kleuren die ook buiten de feestdagen mooi te dragen zijn.

De collectie bestaat uit de volgende kleuren:

Kleur

OPI Five-and-Ten is een heel mooie champagne kleur met een foil-achtige finish. In een oogopslag lijkt hij een egale champagne tint te hebben maar als je beter kijkt dan kun je ook een paars tintje erin terug vinden.

OPI Five and Ten hand holding bottle

OPI Five-and-Ten is een heel subtiele kleur die je een mooie en verzorgde uitstraling geeft.
Op de macro foto hieronder zie je dat er veel meer kleur zit in deze, op het oog, vrij egale champagne tint.

OPI Five and Ten macro

Formule

OPI Five-and-Ten heeft een wat dunne formule maar die is desondanks wel fijn te lakken maar let op dat je niet in dikke laagjes werkt want dan zal hij gaan uitlopen. Bij het eerste laagje lijkt hij enorm sheer te zijn maar het tweede laagje maakt hem volledig dekkend.

OPI Five and Ten hand holding bottle 2

Uiteraard bevat ook Five-and-Ten het bekende OPI ProWide kwastje. Een erg prettig kwastje dat iets breder is en dat mooi uitwaaiert over de nagels.

OPI Five and Ten brush on bottle

Finish

OPI Five-and-Ten droogt redelijk vlot op met een satin-achtige finish. Op de swatches heb ik geen topcoat aangebracht zodat je deze mooie finish goed kunt zien.

OPI Five and Ten closeup nails

De Breakfast at Tiffany’s collectie is beschikbaar in fullsize 15ml flesjes en een mini pack met daarin vier mini flesjes van 3,75ml. De fullsize flesjes kosten €14,95 en de mini pack kost €22,95. Je kunt de OPI producten kopen bij o.a. Douglas.

Fijn weekend!

handtekening

Dit artikel bevat producten die mij door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.
Lees mijn disclaimer.