OPI Gaining Mole-Mentum

OPI Gaining Mole-Mentum bottle

Zondag heb ik OPI Chillin’ Like a Villain uit de OPI Muppets Most Wanted collectie besproken. Vandaag ga ik verder met Gaining Mole-Mentum.

Ook deze kleur is afkomstig uit de OPI Muppets Most Wanted collectie die geïnspireerd is op de Muppets Most Wanted film die vanaf 8 mei in de Nederlandse bioscopen te zien is. OPI brengt iedere lente een soft shades collectie uit, prachtige zachte kleuren voor het lente seizoen. De collectie bestaat dit jaar uit drie zachte neutrale kleuren, drie glitterlakken, een donkere kleur en een schitterende duochrome.
Picture of the entireOPI Muppets Most Wanted collection
Gaining Mole-Mentum is een glitterlak met kleine gouden en roze-gouden vlokken die sterk lijken op kleine stukjes folie.  De lak doet mij erg denken aan de 18 karaat gouden topcoat uit de Mariah Carey Holiday collectie van 2013.
OPI Gaining Mole-Mentum hand holding bottle
Het is een vrij dikke lak die je gebruik over en basis kleur. Voor de swatch heb ik OPI Chillin’ Like a Villain als basiskleur gebruikt. De lak is gemakkelijk aan te brengen en de vlokjes zijn mooi verspreid. De droogtijd is erg goed, je werkt dan ook in dunne laagjes. Een topcoat is wel aan te raden om een mooie glans te geven en de lak te beschermen.
OPI Gaining Mole-Mentum close-up of nails
De OPI Muppets Most Wanted collectie is vanaf april te koop bij de OPI verkooppunten. De fullsize lakken zullen €14,25 gaan kosten. Er is ook een minipack beschikbaar met daarin 4 miniatuur lakjes en deze zal €18,95 gaan kosten.Vrijdag is het de beurt aan OPI I Love Applause!

Vergeet je de Like & Win actie niet?