OPI Gelato on My Mind

OPI Gelato On my Mind bottle
Vanaf vandaag zul je hier op woensdag en vrijdag een nieuwe kleur uit de OPI Venice collectie zien.

Als je aan Venetië denkt, denk je aan mensen kijken op de piazza tijdens het beroemde carnaval, nippend aan een prosecco in een gondel of genieten van een gelato op het terras van een intiem café.
Geïnspireerd door het prachtige Venetië heeft OPI een prachtige collectie met 15 nieuwe lakken, daaronder 3 limited editions, ontworpen.

De hoofd collectie bevat de volgende producten:

Daarbij komen nog de volgende drie limited edition lakken:

 

Alle 15 kleuren zijn ook beschikbaar als GelColor, dit kun je laten aanbrengen bij een OPI salon bij jou in de buurt.

Kleur

Dit is mijn favoriete kleur uit de gehele collectie. Het is een prachtige mint groene kleur. De kleur in het flesje komt goed overeen met hoe de kleur er op de nagel uitziet. Hoewel de kleur in het algemeen geen unieke kleur is kan ik me niet herinneren dat OPI eerder een gelijkende kleur uitgebracht heeft.

OPI Gelato On my Mind hand holding bottle
Formule

Qua formule is OPI Gelato on My Mind erg prettig, je kunt er goed mee werken. Doordat hij iets dikker is van consistentie kun je ook een dikker laagje aanbrengen zonder dat hij uitloopt. De dekking is prima, twee dunne laagjes zijn voldoende voor een egaal dekkend resultaat.

OPI Gelato On my Mind closeup nails
Zoals alle (oudere uitgezonderd) lakken bevat ook deze Gelato on My Mind het bekende ProWide kwastje van OPI. Het is een vrij breed kwastje waarmee je gemakkelijk egaal en streepvrij (metallics uitgezonderd) kunt lakken.
Als je een smalle nagel hebt kun je het kwastje draaien zodat je met de smallere kant kunt lakken.

OPI Gelato On my Mind bottle and brush

Finish

OPI Gelato on My Mind droogt vrij snel op met een prachtige hoogglans finish. De houdbaarheid is, zoals we van OPI gewend zijn, gewoon goed. Ik heb de lak na 10 dagen van mijn nagels gehaald en had een klein beetje tipwear en een heel kleine chip op mijn wijsvinger!

Gelato on My Mind is overigens ook waanzinnig gaaf met een matte topcoat!

OPI Gelato On my Mind hand holding bottle matte topcoat

OPI Gelato on My Mind bevat 15ml en kost €14,95 en is te koop bij Douglas. Ook is er een mini pack verkrijgbaar die vier kleuren bevat, de pack is ook te koop bij Douglas en kost €22,95.

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Venice collectie.