OPI Good Grief!

 

OPI Good Grief bottle
“The sunny yellow of Charlie Brown’s favourite t-shirt.”

Je kunt er niet meer om heen, de herfst is in het land. Halloween komt ook steeds dichterbij. Speciaal voor Halloween heeft OPI een kleine collectie uitgebracht. Geïnspireerd door “It’s the Great Pumpkin, Charlie Brown”, de film klassieker. De collectie bestaat uit vier kleuren die speciaal voor Halloween ontwikkeld zijn.

OPI Good Grief hand holding bottle
Good Grief! is een hard gele kleur met een heel klein zilver shimmertje erin. De shimmer is zo fijn dat ik hem niet met de camera heb kunnen vastleggen. Het voegt, naar mijn mening, ook niet zoveel toe omdat hij zo klein is. Deze kleur matcht precies met het t-shirtje van Charlie Brown.
Hoewel ik niet direct aan Halloween moet denken bij het zien van deze collectie vind ik Good Grief! toch wel heel erg leuk.

OPI Good Grief closeup

De formule is een beetje tricky, geel is altijd een moeilijke kleur. Ik heb drie lagen gebruikt op de swatches. Hij lakt wel erg prettig en droogt niet streperig op en heel van zichzelf al een mooie glans. Ik heb op de swatches wel een laagje Sally Hansen Insta-Dri topcoat aangebracht.

Ik kom vaak de vraag tegen of het geen dupe is van OPI I Just Can’t Cope-acabana. Bij het zien van de perspresentatie dacht ik dat ook maar als je ze naast elkaar zet zie je dat Good Grief! een stuk feller is dan I Just Can’t Cope-acabana.

OPI Good Grief  bottles
Zoals je ziet is I Just Can’t Cope-acabana een stuk lichter van kleur, iets minder “in your face” geel 😉
Qua formule is I Just Can’t Cope-acabana wel iets fijner. Feit blijft wel dat geel een moeilijke kleur is.

OPI Good Grief close up nails with OPI Can't Cope-acabana
De OPI Peanuts collectie is nu te koop in de winkel. Of er in Nederland fullsize flesjes verkocht worden of alleen de minipack is mij nu nog niet bekend. De fullsize flesjes bevatten 15ml en kosten €14,25 per stuk. De minipack bevat alle vier de kleuren in mini flesjes en een velletje leuke Peanuts nailart stickertjes. De minipack kost €18,95.

Bekijk hier de andere kleuren uit de OPI Peanuts collectie.