OPI Got the Mean Reds hand holding bottle 2

OPI Got the Mean Reds

OPI Got the Mean Reds name on bottle

“Everything will be all right… just put on some red!”

Ieder jaar brengt OPI rond de feestdagen de jaarlijkse kerstcollectie uit. Dit jaar heeft OPI zich laten inspirerend door de iconische Hollywood klassieker Breakfast at Tiffany’s. Audrey Hepburn zet daar op fenomenale wijze het personage van Holly Golightly neer. Haar befaamde woorden “I believe in manicures.” komt in deze mooie collectie ook terug.

De collectie bestaat uit de volgende kleuren:

Kleur

OPI Got the Mean Reds is een schitterende rode nagellak met een crème textuur. De kleur is voor OPI zeker niet uniek maar een goede rode kleur kan niet in je verzameling ontbreken. Got the Mean Reds heeft een blauwe ondertoon waardoor mijn huidskleur iets lichter lijkt te worden.

OPI Got the Mean Reds hand holding bottle

Formule

OPI Got the Mean Reds heeft de perfecte formule zoals we van OPI gewend zijn bij rode kleuren. De crèmige textuur is bijzonder goed gepigmenteerd en dekt dan ook in slechts een laagje. Doordat hij zo goed gepigmenteerd is verkleurd hij de natuurlijke nagels wel enorm, gebruik dus echt een goede basecoat om die verkleuringen te voorkomen.

OPI Got the Mean Reds closeup nails

Ook bij het verwijderen kan hij de huid verkleuren. Ik verwijder rode lakken door een watje met wat remover even op de nagel te drukken en dan in een beweging de lak van de nagel te vegen.

OPI Got the Mean Reds brush

De OPI lakken bevatten standaard het ProWide kwastje. Dit kwastje is wat aan de brede kant en waaiert ook mooi uit over de nagel waardoor je de lak netjes en egaal kunt aanbrengen.

Finish

Van zichzelf heeft OPI Got the Mean Reds een mooie glans maar met een glanzende topcoat is hij toch net even mooier. Op de swatches heb ik een dun laagje OPI Start to Finish aangebracht. Deze glans blijft mooi tot je het product verwijderd. De houdbaarheid op de nagel van OPI Got the Mean Reds is goed, pas na een dag of vier kwamen de chips.

OPI Got the Mean Reds closeup nail

Met een matte topcoat wordt OPI Got the Mean Reds ook heel erg mooi!

OPI Got the Mean Reds hand holding bottle, matte finish

De Breakfast at Tiffany’s collectie is beschikbaar in fullsize 15ml flesjes en een mini pack met daarin vier mini flesjes van 3,75ml. De fullsize flesjes kosten €14,95 en de mini pack kost €22,95. Je kunt de OPI producten kopen bij o.a. Douglas. Ik zie vaak dat er gezegd wordt dat de OPI producten op eBay en Aliexpress goedkoper zijn, ik wil je waarschuwen dat dit in negen van de tien gevallen namaak producten zijn. Namaak producten kunnen stoffen bevatten die zeer schadelijk voor de gezondheid zijn en daarnaast beschadig je daarmee ook de fabrikant van het originele product.

Fijn weekend!handtekening

Dit artikel bevat producten die mij door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.
Lees mijn disclaimer.